• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė pademonstravo savo jėgą. Tiesa, net ir geriausių rungtynių šiose olimpinėse žaidynėse Kęstučio Kemzūros auklėtiniams neužteko norint įveikti Jungtinių Amerikos Valstijų rinktinę.

REKLAMA
REKLAMA

Užsienio žiniasklaida liko sužavėta lietuvių žaidimu: „Amerikos rinktinė ir toliau yra neįveikiama. Tačiau viena komanda parodė, kad gali ją įveikti. Amerikiečiai turėjo labai pasistengti, kad įveiktų Lietuvos krepšininkus. Jie ne juokais išgąsdino NBA žvaigždes“ , - rašo nbcsports.msnbc.com.

REKLAMA

„Po įspūdingos pergalės prieš Nigerijos rinktinę, amerikiečiai turėjo didelio vargo su lietuviais. Lietuvos krepšininkai vieninteliai, kurie sugebėjo pasipriešinti Amerikai“ , - teigė usabasketball.com.

Lietuvių žaidimu liko sužavėti ir amerikiečių krepšinio rinktinės sirgaliai, kurie savo emocijas po rungtynių išreiškė ir socialiniame tinkle „Twitter“.

„Didžiausia pagarba Lietuvos krepšiniui!“, „ mes beveik pralaimėjome Lietuvai“, „Įspūdingos rungtynės. Didžiausia pagarba Kleizai“, „Lietuviai pralaimėjo tik 5 taškais. Lietuvos rinktinė yra geriausia komanda po Ispanijos“.

REKLAMA
REKLAMA

JAV rinktinės žaidėjas Ch. Paulas, kurį cituoja fiba.com, teigia, kad „nėra taip,  kad mes prastai žaidėme. Lietuviai žaidė gerai.“

JAV žaidėjai taip pat teigia, kad jie rungtynių metu suprato, kad Lietuvos rinktinė yra iš tiesų stipri komanda, o kova vyks intensyviai, taškas į tašką. Jie nelepia džiaugsmo, kad nepaisant įtemptų rungtynių, jiems pavyko iškovoti pergalę.

Amerikiečių komandos treneris M. Kryzewskis teigia, kad „jie žaidė tarsi vienas žmogus, labai vieninga ir subalansuota komanda, nors maniau, kad jų veteranai dominuos rungtynėse“.

Jis negailėjo komplimentų ne tik L. Kleizai, bet ir Pociui. „Mes turėjome dėti daug pastangų, kad laimėtume“, - reziumavo treneris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų