• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šis klausimas daugeliui gali pasirodyti visai nevertas atskiro dėmesio, tačiau tam tikrai paprieštaraus mamos, kurios bent kartą pirko savo mažyliui apatinius drabužėlius.

Medžiaga. Pirkdami apatinius drabužėlius vaikams, būtinai rinkitės juos tik iš natūralaus pluošto. Puikiai tinka viskozė ir visos kitos medžiagos, su kuriais mažylis jausis gerai ir karštą vasaros dieną, ir šaltą žiemą.

Guma. Žiūrėkite, kad pasirinktuose drabužėliuose nebūtų stipriai pilvuką, rankytes ar kojytes veržiančių gumų. Jos ne tik sukelia diskomfortą, bet ir trikdo kraujo apytaką.

Aplikacijos. Daugelis vaikų nori, kad jų drabužėliai būtų papuošti aplikacijomis, piešinėliais ar lipdukais. Puiku! Tereikia pažiūrėti, iš ko pagamintos aplikacijos ir ar pradėjusios lupti nebus žalingos vaikams (būna, kad vaikai patys ima lupinėti aplikacijas ir dėti jas į burną). Tokio varianto geriau vengti. Taip pat ant drabužių neturėtų būti ir akmenukų (cirkonių, dirbtinų deimančiukų ir pan.), kuriuos vaikai galėtų sukramtyti ar pamesti.

Sertifikatas. Jei norite, kad jūsų mažylis dėvėtų tik patikimus ir kokybiškus drabužius, juos geriausia pirkti specializuotose parduotuvėse, kurios prekes gauna tiesiai iš gamintojų ir gali pateikti gamybos sertifikatus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų