• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balsas.lt studijoje viešėjo garsus fenotipologas Markas Lučinas. Estijoje gyvenantis M. Lučinas yra dviejų unikalių sistemų autorius. Viena iš jų fenotipologija – potencialių žmogaus charakterio bruožų, savybių ir galimybių nustatymo sistema, paremta išvaizda.

REKLAMA
REKLAMA

M. Lučiną paprašėme pažvelgti į kai kurių Lietuvos politinių partijų lyderių ir kitų žinomų žmonių nuotraukas ir pakomentuoti, ką apie šiuos žmones atskleidžia jų veido bruožai bei kokios jų perspektyvos politikoje.

REKLAMA

M. Lučinas apie Seimo pirmininkę Ireną Degutienę: ji būtų puiki verslininkė

– Jos palyginti trumpas kaklas. Labai geros ausys, tarsi imtuvas, antena. Puikus antakių lankas, galinga kaukolė. Nepasakyčiau, kad pasmakrė agresyvi, nors žandikauliai palyginti galingi. Tačiau bruožo, būdingo grobuonims – atsikišusio smakro – ji neturi. Taigi, genetiškai ji nėra agresorius. Tai labai aukšto intelekto žmogus, pasižymintis matematiška, vyriška logika, labai dėmesinga. Ji turi „komercinio grobuonies“ potencialo. Kai toks žmogus eina į politiką ar imasi kokios nors kitos veiklos, kelia didelius komercinius-ūkinius tikslus. Jos „profitinstinktas“ – instinktas siekti rezultato – labai stiprus. Taigi, ji galėtų būti puiki ūkinių reikalų tvarkytoja arba verslininkė. Reikia tokiam žmogui eiti į politiką ar ne?  Praktika parodė, kad jeigu žmogus ne itin iniciatyvus, o ji kaip tik tokia, politiką jis dažnai naudoja kokiems nors specifiniams savo  tikslams.

REKLAMA
REKLAMA

M. Lučinas apie ministrą pirmininką Andrių Kubilių: jam reikia tausoti širdį

– Jo duomenys labai charakteringi. Kai matome žmogų trumpu kaklu, visų pirma matome žmogų, kurio trumpas stuburas. Bet koks staigus posūkis, šuolis iš karto turi įtakos galvai, nes kaklo galimybės amortizuoti labai nedidelės. Todėl niekuomet nepamatysime trumpakaklių bėgikų, kitų aktyvių, greitai reaguojančių, mėgstančių naujoves žmonių. O jo kaklas labai trumpas. Beje, trumpakakliai žmonės kartais turi širdies problemų, nes kai labai trumpas „amortizatorius“, o žmogus yra streso būsenos, širdis dirba labai intensyviai ir kraujas ima „mušti tiesiai į galvą“. Tai nekomfortiška būsena, ir galva stengiasi įsikišti į širdies veiklą. Beje, gydytojai kardiologai taip atpažįsta savo pacientus: veidas raudonas, kaklas trumpas. Todėl tokiems žmonėms reikia tausoti širdį. Aš baiminuosi, kad jeigu šis vyras toliau aktyviai dalyvaus politikoje (jo nervai silpni, bet ryžtingumo, susierzinimo labai daug – tai žmogus detonatorius, kuris labai skausmingai į viską reaguoja), jis susigadins širdį, gresia infarktas.

Kokias genetiškai užprogramuotas galimybes ir polinkius fenotipolofgas M. Lučinas įžvelgė A. Zuoko, V. Uspaskich, R. Pakso, N. Venckienės ir kai kurių kitų žinomų politikų bei visuomenės veikėjų nuotraukose, prašome žiūrėti šiame siužete.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų