• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ne taip kaip drabužiai, rankinė iš tiesų atspindi jūsų asmenybę, nes rankinė yra tikrų tikriausias raktas į merginos vidinį pasaulį. Tai nėra tik vienokio ar kitokio stiliaus krepšiai, delninukės, kuprinės, kuriuos tiesiog šiaip nešiojamės kartu su savimi – tai tam tikras prekės ženklas, dizainas, medžiaga ir kitos išskirtinės savybės, kurios atskleidžia apie mus nemažai tiesos.

Ne taip kaip drabužiai, rankinė iš tiesų atspindi jūsų asmenybę, nes rankinė yra tikrų tikriausias raktas į merginos vidinį pasaulį. Tai nėra tik vienokio ar kitokio stiliaus krepšiai, delninukės, kuprinės, kuriuos tiesiog šiaip nešiojamės kartu su savimi – tai tam tikras prekės ženklas, dizainas, medžiaga ir kitos išskirtinės savybės, kurios atskleidžia apie mus nemažai tiesos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

KUPRINĖ

Kuprines renkasi praktiški ir labai užimti žmonės. Moteris nešiojanti kuprinę yra nuoširdi ir visada pasiruošusi tiek darbui, tiek pramogoms. Jai nesvarbu, ką kiti žmonės galvoja apie jos išvaizdą, šiai merginai daug svarbiau efektyvumas ir funkcionalumas. Tai – moters, nešiojančios delninukę, priešingybė.

REKLAMA

RANKINĖ – DELNINUKĖ

Moteris delninukėje nešiojasi tik pačius svarbiausius daiktus, kurių jai tikrai reikia. Ji yra itin prisirišusi prie savo mėgstamiausių daiktų, tačiau ji nenori tampytis su savimi visos savo nuosavybės. Tokia moteris pasitiki savimi, jai patinka turėti ne daug daiktų ir ji myli save tokią, kokia yra. Moteris su delninuke iš tiesų yra labai komunikabili ir mėgsta leisti laiką didelėse kompanijose. Ši mergina niekada nejaučia baimės, paprašyti draugų ar kolegų pagalbos, jei jos tikrai reikia.

REKLAMA
REKLAMA

DIDŽIULĖ RANKINĖ/KREPŠYS

Moteris su didžiule rankine yra nerūpestinga, linksma, mylinti aplinkinius ir labai paprasta. Tokiai moteriai nėra būtina išleistina didelę sumą pinigų garsaus dizainerio sukurtai rankinei, nes jai nelabai rūpi išvaizda. Vietoj to ši mergina mėgsta būti praktiška ir pasiruošusi bet kokiam atvejui. Didelė rankinė taip pat pasako, kad moteris yra tarsi darbšti bitutė, ji visur veržiasi pirma ir yra labai užsiėmus.

ANT PETIES NEŠIOJAMA RANKINĖ

Tamsios odos, „po ranka“ nešiojamas rankines, dažniausiai renkasi mergina, kuri yra elegantiška, aukštos klasės ir labai išsilavinusi. Šios rankinės atrodo pakankamai nedidelės, tačiau jos pasižymi funkcionalumu ir efektyvumu. Tokio tipo rankinė parodo svarbų socialinį moters statusą ir gana gerą turtinę padėtį. Rankinė, nešiojama „po ranka“ dažniausiai yra derinama prie pieštuko formos sijono, puošnių nėriniuotų baltinių bei aukštakulnių – visas šis komplektas rėkte rėkia: „Atsargiai, Verslininkė“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

MEGZTAS KREPŠYS

Megztas rankinės renkasi asmenybės, priešingos „Verslininkės“ tipui. Mergina, kuri renkasi megztą rankinę, dažniausiai yra šilta ir labai draugiška. Ji mėgsta linksmintis ir turi menišką gyslelę. Tai – kūrybiška, originali asmenybė, su kuria visada smagu susitikti ir bendrauti.

RANKINĖ PUOŠTA GRANDINĖLE

Rankinės su metalinėmis detalėmis arba puoštos grandinėlėmis – maištautojos pasirinkimas. Tokia rankinė šaukte šauke: „Tai moteris, kuri yra kitokia, ji nenori pritapti, ji nori išsiskirti.“ Ši mergina nuolat trokšta gauti daugybę dėmesio iš ją supančių žmonių ir ji tikrai nebijo pademonstruoti savo privalumus.

REKLAMA

BLIZGANTI/ŽVILGANTI RANKINĖ

Moters, bet kokiu atveju norinčios būti dėmesio centre, rankoje tikrai išvysite žėrinčią blizgučiais rankinę. Šios rankinės savininkės yra draugiškos, visuomeniškos, ir didžiuojasi tuo, kad yra išskirtinės. Tokios merginos rankinė visiems perduoda pranešimą: „Žiūrėkit į mane“, nors vien pažvelgus nuo tokio žvilgėjimo galima apakti...

NEUTRALIOS SPALVOS RANKINĖ

Natūralios spalvos rankinė sako, kad mergina yra kilni, draugiška ir prieinama. Ši mergina spinduliuoja jaukumu, švelnumu ir yra visada pasiruošusi padėti žmogui, patekusiam į nelaimę. Kartais ji būna tyli ir netgi nepastebima, tačiau su ja visada malonu paplepėti. Blyškios mergaitiškos spalvos, tokios kaip rausva, alyvinė, melsva ir smėlio spalva teikia užuominą, kad tai labai rami ir miela asmenybė. Šias spalvas labiau renkasi jaunesnė moteris, nes jos reprezentuoja jaunystę, žavesį ir gaivumą.

REKLAMA

LAGAMINĖLIO/KREPŠIO FORMOS RANKINĖ

Mergina, kuri renkasi tokią rankinę, yra švelni, tačiau tuo pačiu ir gana santūri. Ji spinduliuoja draugiškumu ir šiltomis emocijomis, tačiau ji niekuomet nepasinaudos tuo savo tikslams pasiekti. Ši moteris puošiasi nedaug – dažniausiai klasikiniu šaliku ar itin paprasta apyranke, nes jai patinka lengvumo jausmas, o jos rankinėje tikrai nėra vietos nereikalingiems daiktams. Jų gyvenimas visada juda sparčiu tempu. Tokia moteris visada žino, ko ji nori.

RITINIO FORMOS RANKINĖ

Ši rankinė skirta jaunai, linksmai, mielai merginai, kuri visą savo laiką leidžia pietaudama su draugais, pasimatymuose, iškylose ir kine. Tai – vieniša mergina, tačiau tačiau jų laukia šviesi ateitis ir labai tikėtina, kad jos pasieks viską, ko trokšta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų