• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sukurti vizualiai plaukų apimtį didinančią šukuoseną nėra itin sudėtinga. Standus kuodelis yra puikiausias ir populiariausias sprendimas. Nesvarbu, kokio ilgio jūsų plaukai, tačiau juos sukėlusios ir suėmusios viršuje atrodysite žaviai, net jeigu ir tą dieną jūsų plaukai nebus pačios geriausios formos. Žinodamos kelias pagrindines gudrybes ir tinkamai jas pritaikiusios sukursite nuostabių šukuosenos variantų.

Sukurti vizualiai plaukų apimtį didinančią šukuoseną nėra itin sudėtinga. Standus kuodelis yra puikiausias ir populiariausias sprendimas. Nesvarbu, kokio ilgio jūsų plaukai, tačiau juos sukėlusios ir suėmusios viršuje atrodysite žaviai, net jeigu ir tą dieną jūsų plaukai nebus pačios geriausios formos. Žinodamos kelias pagrindines gudrybes ir tinkamai jas pritaikiusios sukursite nuostabių šukuosenos variantų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tinkamas sušukavimas

Tinkamas sušukavimas yra itin svarbus norint vizualiai padidinti plaukų apimtį. Jeigu esate pripratusios prie tam tikro sklastymo, kuriant šukuoseną naudokite ne visus plaukus, tam, kad vizualiai negautumėte plokščios šukuosenos efekto. Jeigu sklastymas eina per vidurį, pabandykite plaukus sušukuoti į dešinėje arba kairėje pusėje. Jeigu plaukus šukuojate į vieną pusę tiesiog ją pakeiskite kita.

REKLAMA

Tinkamas sušukavimas (hair.allwomenstalk.com) (nuotr. Balsas.lt)Tinkamas sušukavimas (hair.allwomenstalk.com) (nuotr. Balsas.lt)

Daugiau apimties plaukams suteikiančios priemonės

Didesnę apimtį plaukams suteikiančioms šukuosenoms būtinos specialios priemonės. Pasirinkite jūsų plaukų tipui skirtas, maksimalią apimtį garantuojančias, priemones, kurių prekybos centruose siūlomas išties platus asortimentas. Tinkamai panaudojusios reikiamas priemones, tačiau jų nepadauginusios neabejotinai sulauksite trokštamo rezultato.

REKLAMA
REKLAMA

Daugiau apimties plaukams suteikiančios priemonės (hair.allwomenstalk.com) (nuotr. Balsas.lt)Daugiau apimties plaukams suteikiančios priemonės (hair.allwomenstalk.com) (nuotr. Balsas.lt)

Plaukų plovimas

Didelis dėmesys, skiriamas plaukų priežiūros priemonėms, nėra pats svarbiausias. Svarbiausia - saikingas ir teisingas bei reguliarus plaukų plovimas. Besaikis plovimas skatina greitesnį plaukų riebalavimąsi ir juos alina bei sausina. Vietoj to patartina rinktis specialius sausiems ar riebaluotis linkusiems plaukams skirtus šampūnus. Plaukus patartina išplauti prieš pat kuriant šukuoseną, nes šampūnai turi specialių taip pat daugiau apimties suteikiančių savybių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Plaukų plovimas (hair.allwomenstalk.com) (nuotr. Balsas.lt)Plaukų plovimas (hair.allwomenstalk.com) (nuotr. Balsas.lt)

Kita spalva

Norint atkreipti dėmesį į nuostabius savo plaukus galima pasitelkti daugybę įvairiausių gudrybių. Viena efektyviausių, tai pakeisti plaukų spalvą. Tai padariusios tikrai neliksite nepastebėtos. Sruogos ar įvairūs atspalviai vizualiai suteikia plaukams daugiau apimties ir pilnumo įspūdį. Sruogelėmis ar visiškai kita spalvą perdažiusios plaukus neabejotinai sulauksite daug dėmesio.

Kita spalva (hair.allwomenstalk.com) (nuotr. Balsas.lt)Kita spalva (hair.allwomenstalk.com) (nuotr. Balsas.lt)

Nauja šukuosena

Jeigu vis dažniau galvojate apie suimtų plaukų šukuosenas – metas atsinaujinti. Nemanykite, kad naują šukuoseną privalote pasirinkti itin drastišką, tam gali prireikti vos kelių pokyčių. Lengvai iškarpyti plaukai puiki alternatyva, norint sukurti vizualiai didesnę plaukų apimtį. Gerokai patrumpinti plaukai akimirksniu taps vizualiai storesni.

REKLAMA

Nauja šukuosena (hair.allwomenstalk.com) (nuotr. Balsas.lt)Nauja šukuosena (hair.allwomenstalk.com) (nuotr. Balsas.lt)

Šiek tiek pašiaušti plaukai

Daugelis moterų visame pasaulyje naudoja šią gudrybę, norėdamos vizualiai tankesnių ir didesnės apimties plaukų. Lengvai pašiaušusios ir atgal sušukavusios plaukus galėsite gėrėtis stulbinančiu rezultatu. Naudokite šepetį su šereliais, o ne dantytas šukas. Taip gausite dar geresnį efektą.

Šiek tiek pašiaušti plaukai (hair.allwomenstalk.com) (nuotr. Balsas.lt)Šiek tiek pašiaušti plaukai (hair.allwomenstalk.com) (nuotr. Balsas.lt)

Garbanos

Garbanos vizualiai plaukams suteikia trokštamą apimtį. Priklausomai nuo to, kokios apimties trokštate ar kiek laiko turite šukuosenai pasidaryti, garbanas galite formuoti pačiomis įvairiausiomis priemonėmis. Panaudojusios tinkamas, garbanas formuojančias priemones, pirštais suformuokite trokštamą jų dydį ir vaizdą. Taip pat galite supinti drėgnus plaukus ir palikti per naktį. Ryte grožėsitės žaviomis garbanėlėmis.

REKLAMA

Garbanos (hair.allwomenstalk.com) (nuotr. Balsas.lt)Garbanos (hair.allwomenstalk.com) (nuotr. Balsas.lt)

Plaukų džiovintuvai

Tai pati populiariausia priemonė, kuriant įvairiausias šukuosenas. Platus, prekybos centruose siūlomas, šių prekių asortimentas leidžia akimirksniu sukurti trokštamą šukuoseną. Tiesintuvai, garbanas formuojančios žnyplės, įvairūs suktukai ir kiti džiovintuvai yra tikras kiekvienos moters išsigelbėjimas.

Plaukų džiovintuvai (hair.allwomenstalk.com) (nuotr. Balsas.lt)Plaukų džiovintuvai (hair.allwomenstalk.com) (nuotr. Balsas.lt)

Šie patarimai be jokios abejonės padės jums kovojant su savo plaukais. Pasitelkę šias gudrybes visuomet sukursite trokštamos apimties, dizaino ir stiliaus šukuosenas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų