• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Birželio 1 d., penktadienį, 9.30 val. VDU Centriniuose rūmuose (S. Daukanto g. 28–404) Vokiečių ir prancūzų filologijos katedra surengs informacinį seminarą „Aš kalbu vokiškai... Kas toliau?“. Registracija vyksta el. paštu [email protected] iki gegužės 30 d.

REKLAMA
REKLAMA

Seminaras skirtas visų Lietuvos aukštųjų mokyklų germanistikos ir kitų specialybių studentams, gerai mokantiems vokiečių kalbą ir mąstantiems apie tolimesnes studijas, praktiką bei sėkmingą karjerą. Lietuvos ir Vokietijos įmonių atstovai seminaro dalyviams pristatys įvairias profesijas ir su vokiečių kalba susijusias karjeros galimybes. Absolventai, baigę Germanistikos ir Verslo komunikacijos vokiečių kalba studijas, dalinsis naudinga patirtimi ir papasakos apie savo profesinę veiklą. Visi norintys galės dalyvauti praktiniame seminare, kuriame susipažins su vokiečių-lietuvių verslo komunikacijos ypatumais ir įgis šiandieninėje darbo rinkoje itin svarbių tarpkultūrinės komunikacijos žinių.

Visus norinčius dalyvauti seminare prašome registruotis el. paštu [email protected] iki gegužės 30 d. Tik užsiregistravusiems seminaro dalyviams bus išduoti dalyvio pažymėjimai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų