• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien, gegužės 28 d. „Avis Lietuva“ automobilių nuomos bendrovė skelbia konkurso „Aš ir mano „Avis ArtCar“ automobilis“ pradžią. Kiekvienas  gali tapti unikalaus „Avis ArtCar“ automobilio dizaino autoriumi bei laimėti savaitgalio pasivažinėjimą jo paties dekoruotu „Volkswagen Up!“ „ArtCar“ automobiliu, pilną baką degalų ir 2 nakvynes Lietuvos pajūrio viešbutyje.

REKLAMA
REKLAMA

Gegužės 28 d. savo 19-ąjį gimtadienį švenčianti įmonė skelbia konkurso „Aš ir mano „Avis ArtCar“ automobilis“ pradžią. Jo metu Lietuvoje pirmą kartą bus kuriamas unikalus „Avis ArtCar“ automobilio dizainas. Tokius automobilius galės nuomotis „Avis Lietuva“ klientai.

REKLAMA

Šiame konkurse siūloma išskirtinė galimybė dalyvauti visiems norintiems! Geriausią meninį projektą pateikęs konkurso dalyvis ar dalyvė ne tik taps pirmojo Lietuvoje „Avis ArtCar“ automobilio autoriumi (autore), bet ir laimės savaitgalio pasivažinėjimą jo paties dekoruotu „Volkswagen Up!“ ArtCar automobiliu, pilną baką degalų ir 2 nakvynes Lietuvos pajūrio viešbutyje.

„ArtCar“ judėjimas prasidėjo 7-ajame dešimtmetyje Jungtinėse Amerikos Valstijose. „Avis“ yra pirmoji automobilių nuomos kompanija, prisidėjusi prie „ArtCar“ judėjimo. Jo pagrindinė idėja yra meno pagalba mašinoms suteikti individualumą ir išskirtinumą, o automobilį pateikti kaip meno kūrinį. Neabejotinai garsiausias menininkas, dalyvavęs šiame projekte, yra pop art legenda Andy Worholas, 1979 m. pristatęs išskirtinį BMW „ArtCar“ automobilį.

REKLAMA
REKLAMA

Kiekvienas, turintis menininko ambicijų, kviečiamas išmėginti jėgas šiame analogų neturinčiame konkurse. Norintys dalyvauti projekte turi apsilankyti www.avis.lt internetinėje svetainėje, susipažinti su taisyklėmis ir užpildyti anketą. Tą atlikęs konkurso dalyvis galės atsisiųsti „Volkswagen Up!“ atviro kodo atvaizdą ir sukurti unikalų „Avis ArtCar“ projektą. Savo darbą iki 2012 m. birželio mėn. 11 d. reikės išsiųsti el. pašto adresu [email protected].

Geriausią „AvisArtCar“ projektą išrinks kompetentingos komisijos nariai. Nugalėtojas bus paskelbtas 2012 m. birželio 19 d.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų