• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į Baltarusiją susiruošęs vilkiko vairuotojas iš Tauragės sukėlė įtarimų pasieniečiams – sunkiasvorę transporto priemonę vairavusiam vyrui nustatytas 2,02 promilės girtumas.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmadienio vakarą Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Vilniaus rinktinės Lavoriškių užkardos pasieniečiai tarnybiniu visureigiu važiavo palei neilgą vilkikų eilę. Vairuotojai joje laukė leidimo įvažiuoti į Lavoriškių punktą, per kurį turėjo išvykti į Baltarusiją.

REKLAMA

Vienas eilėje stovėjęs vilkikas „Scania“ su lietuviškais numeriais buvo užtvėręs šalutinį miško keliuką. Pasienietis kabinoje sėdėjusio vairuotojo paprašė vilkiką patraukti ir leisti VSAT visureigiui įsukti į mišką.

Prie „Scania“ vairo sėdėjęs vyras pradėjo negrabiai manevruoti skersai kelio, sukėlė avarinę situaciją, nesugebėjo tiesiai kelyje pastatyti vilkiko.

Pasieniečiams priėjus patikrinti vairuotojo dokumentų tapo aišku, kad vyras gerokai apsvaigęs nuo alkoholio. VSAT pareigūnai jį sulaikė ir nusivedė į tarnybines patalpas Lavoriškių punkte.

Vilkiku su puspriekabe būdamas neblaivus į Baltarusiją vyko 32-ejų Tauragės gyventojas. Į punktą iškviesti Vilniaus rajono policijos komisariato pareigūnai jam nustatė 2,02 promilės girtumą.

Pasieniečiai tauragiškį ir jo vairuotą vilkiką perdavė policininkams, kurie tirs šį įvykį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų