• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Saab Parts UK“ išplatino pranešimą spaudai, kuriame su neslepiamu pasididžiavimu skelbia, kad paskutiniai 26 eismui kairiąja puse pritaikyti 2012 m. „Saab 9-3“ kabrioletai sėkmingai rezervuoti ir bus parduoti Didžiojoje Britanijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Automobiliai nesenai buvo atgabenti į šalį ir per nacionalinį autorizuotų atstovų tinklą bus siūlomi visiems markės gerbėjams. Kaip teigia patys importuotojai, automobilių apdaila buvo baigta rankomis, vienoje iš „Saab“ atstovybių Švedijos mieste, Trolhatane ir kaip paskutiniai egzemplioriai jie turės sentimentalią vertę.

REKLAMA

„Saab 9-3 Independence Edition Convertible“ (nuotr. Gamintojo)„Saab 9-3 Independence Edition Convertible“ (nuotr. Gamintojo)

Galimi trys sportiškų kabrioletų variantai – tai SE, „Aero“ ir „Independence Edition“. Visi modelių gamos varikliai – turbininiai, tai 1,9 litro dyzelinis motoras su dviem turbokompresoriais, išvystantis maksimalią 160 arba 180 AG galią, taip pat naujas 2,0 litrų benzininis variklis, kurio didžiausia galia siekia 163 arba 220 AG.

„Saab 9-3 Convertible Aero“ (nuotr. Gamintojo)„Saab 9-3 Convertible Aero“ (nuotr. Gamintojo)

Išskirtinė „Saab 9-3“ kabrioleto „Independence Edition“ serija turi 180 AG, 1,9 litro dyzelini motorą su dviem turbokompresoriais. Didžiosios Britanijos rinkai skirtų šių ribotos serijos modelių buvo ketinama pagaminti vos 80, tačiau 2011 m. jų buvo importuota vos 7. Dar tiek pat automobilių britų importuotojams nugriebti su paskutiniais kabrioletais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų