• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šių metų balandžio 28 dieną šalia Le Meridien Vilnius įsikūrusiame „The V Golf Club“ aikštyne įvyks kasmetinis golfo sezono atidarymo turnyras – “Pavasario taurė“, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Klubas džiaugiasi švęsdamas jau 3-iąjį sezoną. “Šiuo metu turime virš 70 užsiregistravusių dalyvių ir tikimės, kad šis skaičius pasieks 80“, - teigia p. Y. Tsioukanis, “The V Golf Club“ vykdantysis direktorius.

REKLAMA

Nors susidomėjimas golfu kaip sporto šaka Lietuvoje dar tik auga, tačiau Vilnius jau itin populiarus tarp užsienio golfo žaidėjų. “Užsieniečių, žaidžiančių golfą, skaičius kasmet auga, taip Lietuva, kaip patrauklus golfo kurortas, po truputį atsiranda golfo turizmo žemėlapyje“, - teigia p. F. Nybergas, “The V Golf Club“ golfo direktorius.

Pasak Y.Tsioukanio, šių metų “The V Golf Club" pagrindinis tikslas – parodyti, kokia įdomi ir maloni yra ši sporto šaka, o ja mėgautis gali visi neabejingi. Anot jo, golfas - taip pat puikus verslo įrankis, kuriuo įmonės gali pasinaudoti organizuojant komandos formavimo ar kompanijos renginius savo lojaliems klientams, partneriams ir darbuotojams.

REKLAMA
REKLAMA

Gryname ore, draugiškoje atmosferoje, neoficialioje aplinkoje praleistas laikas garantuoja renginio sėkmę. Kviečiame visus norinčius, bet vis dar nedrįstančius, susisiekti su „The V Golf Club“ ir mes Jums išsamiai papasakosime, kaip paprasta yra pradėti žaisti golfą.

Apie „The V Golf Club“

„The V Golf Club“ įsikūręs „Le Meridien Vilnius“ – magistralės Vilnius – Ryga 19 km, vaizdingame gamtos prieglobstyje laisvalaikio, pramogų ir konferencijų paslaugas teikiančiame penkių žvaigždučių viešbutyje. „The V Golf Club“ golfo klubui priklauso aštuoniolikos ir devynių duobučių golfo aikštynai.

Profesionalus 18 duobučių golfo aikštynas, įrengtas pagal Amerikos golfo asociacijos (PGA) standartus. Tai vienintelis PGA („Professional Golfers Association“) dizaino golfo aikštynas Baltijos šalyse. Šiuolaikinio dizaino aikštyne dera golfo aikštyno kategorijos „Scottish Links“ ir Amerikos golfo dizaino bruožai. Golfo aikštyne yra 4 skirtingos smūgiavimo aikštelės, taip pat įrengta 20 vietų treniruočių aikštelė (driving range), trumpo žaidimo aikštelė (short game area) ir ridenimo aikštelė (putting green). 9 duobučių „Par 3“ golfo aikštynas „Bridgewater“ suteikia galimybę išmėginti jėgas pradedantiesiems golfo žaidėjams ir vaikams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų