• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Karščiausia pastarųjų dienų pramogų žiniasklaidos naujiena – slaptos verslininko Žilvino Grigaičio vestuvės Australijoje. Atvirauti nelinkęs Lietuvos elito atstovas atskleidžia: tuoktuvės buvo itin prabangios ir skirtos tik labai uždaram būriui svečių. Išskirtinis pasakojimas apie bene daugiausia apkalbų sulaukusį įvykį TV3 eteryje jau šį trečiadienį, balandžio 25-ąją, 20.30 val. laidoje „Be komentarų“.

REKLAMA
REKLAMA

„Sutikau su visais žmonos įgeidžiais dėl vestuvių puotos, visais norais ir reikalavimais. Vestuvės vyko prabangiausiame Melburno restorane. Jo viduryje stovėjo Čingischano palapinė, skirta mūsų išskirtiniams svečiams“, – neeilinės puotos detales atskleis Australijos gražuolę  Elle Martin vedęs Ž. Grigaitis.

REKLAMA

Į provokuojantį klausimą ar ši santuoka nėra paskatinta dar didesnių turtų troškimo, vyriškis atsako su humoru: „Man nereikia žmonos turtų. Aš pats esu turtingas!"

Beje, vos spėjęs grįžti į Lietuvą Žilvinas pajuto milžinišką draugų spaudimą – jie reikalauja iškelti vestuvių puotą ir gimtojoje šalyje: „Mane tikrąja to žodžio prasme terorizuoja dėl baliaus!“

Kaip Ž. Grigaitis susipažino su savo būsimąja žmona? Kur, Australijoje ar Lietuvoje, gyvens jaunavedžiai? Kokioje prabangioje aplinkoje Lietuvoje elito atstovas ketina iškelti vestuvinę puotą?

Itin prabangių Ž. Grigaičio vestuvių detalės – laidoje „Be komentarų“ jau šį trečiadienį, balandžio 25-ąją, 20.30 val. per TV3.

Ž. Grigaičio vestuvinis žiedas (nuotr. TV3)Ž. Grigaičio vestuvinis žiedas (nuotr. TV3)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų