• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas iš Majamio „Heat“ ekipos pagrindinių žaidėjų 27 metų 203 cm ūgio LeBronas Jamesas paprieštaravo savo komandos draugui Dwyane'ui Wade'ui ir tikino, jog reprezentuoti savo šalį yra garbė, tad piniginė kompensacija už tai nėra svarbi.

REKLAMA
REKLAMA

„Man patinka reprezentuoti savo šalį. Tai darau nuo 2004-ųjų metų ir tikiuosi šią tradiciją sėkmingai pratęsti Londono olimpinėse žaidynėse. Kalbant apie piniginę kompensaciją, na, nežinau. Asmeniškai, man tai nėra svarbu. Esu laimingas turėdamas galimybę būti nacionalinės rinktinės dalimi ir būti vadinamam Jungtinių Amerikos Valstijų komandos atstovu“, - JAV žiniasklaidai teigė L.Jamesas.

REKLAMA

Primename, jog apie idėją gauti algą už dalyvavimą olimpiadoje užsiminė artimas L.Jameso bičiulis ir komandos draugas D.Wade'as.

„Visų pirma, dalyvauti olimpinėse žaidynėse yra garbė. Tačiau, kita vertus, yra daug dalykų, kuriuos tu padarai dėl olimpiados. Parduodama daugybė marškinėlių ir dar daug kitų dalykų. Be to, juk mes žaidžiame visą vasarą. Manau, kad už tai turėtų būti mokama. Kol kas to nėra, bet, mano manymu, taip turėtų būti“, - sakė krepšininkas.

Anot D.Wade'o, krepšininkams galėtų atitekti už parduotus marškinėlius surinkti pinigai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų