• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo vasaros taupyti Berlyne siūlys „Lufthansa“ avialinijos. Nuolaidas Vokietijos sostinėje galėsite gauti pateikę savo skrydžio bilietą, rašo kelionių tinklalapis Makalius.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo birželio 3 dienos „Lufthansa“ lėktuvai leisis Berlin Brandenburg (BER) oro uoste. Šių reisų keleiviai, pateikę ne senesnį negu 3 dienų įlaipinimo kuponą (gali būti atspausdintas arba parodytas elektroninėje laikmenoje), galės naudotis nuolaidomis – Madame Tussauds muziejuje, kylant į Berlyno TV bokštą, KaDeWe prekybos centre, Legoland pramogų parke bei daugelyje kitų vietų. Žadama, kad nuolaidos prasidės nuo 10 procentų bei priklausys nuo sezono ir naujovių mieste. Tikimasi, kad naujoji „Lufthansa“ lojalumo sistema padės keleiviams susiplanuoti savo kelionės lankytinus objektus ir puikiai praleisti laiką Berlyne.

Lėktuvo bilietai su „Lufthansa“ iš Vilniaus į Berlyną su persėdimu pirmyn ir atgal kainuoja apie 600 – 700 litų. Tad susigundę „Lufthansa“ pasiūlymu, pirma pasidairykite, ar nuolaidos bus jums naudingos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų