• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dažnas vyras nori savo damą nustebinti ypatinga dovana – seksualiu apatiniu trikotažu. Bet kaip išrinkti tinkamą?

REKLAMA
REKLAMA

Tinkamas dydis

Visų pirma, prieš rinkdami apatinį trikotažą savo damai, susižinok tiklsų dydį. Kai tavo dama nematys, pasižiūrėk jos kelnaičių dydį ir liemenėlės. Būk būdrus, nepasitikėk vienų kelnaičių dydžiu, pasižiūrėk kelias ir tik tada priimk sprendimą. Taip pat daryk ir su liemenėle. Peržiūrėk bent kelias, kad įsitikintumei, kad visos žmonos liemenėlės – vieno dydžio. Būtinai nužiūrėk kaušelius – ar jie su pagalvėlėmis, o gal visiškai tušti? Pasistenk įtikti savo damai.

REKLAMA

Be ypatingų pokyčių

Būk budrus, peržiūrėk visus savo moters apatinius: ar jie nėriniuoti? Kas dominuoja – stringai, kelnaitės ar šortukai? Medvilnė ar šilkas? Parduotuvėje pasitikėk savimi ir rinkis panašius į tuos, kokius ji turi. Gali būti, kad tavo moteris alergiška nėriniams, todėl neskubėk pirkti kaip tik tokių, jei jos spintoje nėra nė vieno nėrinuko.

Nustebink

Nepamiršk dovanėlės ypatingai įpakuoti. Papuošk dovanų maišelį žaviu kaspinėliu arba įteik kaip nors ypatingai: padėk vonioje, ant lovos arba paprašyk, kad ji atliktų kelias užduotėlės, norėdama gauti dovaną (išvirti kavos, įžiebti žvakes ar pan.).

REKLAMA
REKLAMA

Nesigėdyk paprašyti profesionalios pagalbos

Apatinio trikotažo parduotuvėje dirbančios pardavėjos – profesionalės. Nesigėdyk ir paprašyk, kad tau padėtų išrinkti spalvą ar modelį. Nupasakok savo damos kūno spalvą, ūgį, svorį ir konsultantė tau tikrai padės!

Stebėk kas madinga

Ir, žinoma, nepamiršk pasidomėti naujausiomis madomis. O kad nereikėtų toli ieškoti, atsiversk mūsų nuotraukų galeriją, kurioje rasi naujutėlaičius apatinio trikotažo pasiūlymus. Na, tai ar jau žinai ką veiksi, išgėręs kavos?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų