• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar jau buvai Romoje?  Su “SEB ISIC" – tarptautiniu studento pažymėjimu ir kreditine kortele viename – gali ne tik pirkti pigius lėktuvo bilietus iš „Ryanair“, „Wizzair“ ar kitų sistemų ir atsiskaityti internetu daugelyje parduotuvių, bet ir visai nemažai sutaupyti! Pasakojam išsamiau, kaip su ISIC taupyti Romoje, rašo kelionių tinklalapis Makalius.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Paprastas lėktuvo bilietų pirkimas

Primenam, kad su jokia paprasta mokėjimo kortele taip lengvai ir paprastai lėktuvo bilietų nenusipirksi. Reikia arba kreditinės, arba nuostabiosios Mastercard. Lengvai nusiperkame pigius bilietus už 180 litų į Romą, su savim prigriebiame draugų, nes su kompanija yra žymiai smagiau keliauti ir puolam planuotis kelionės!!!

REKLAMA

Nuolaidos Romoje: NAKVYNĖ

Rankoje laikai lėktuvo bilietus ir nežinai, kaip savo kelionę planuoti toliau? Visada atmink – antras žingsnis yra nakvynės paieškos. Mažiau patogumų reikalaujantiems studentams Makalius rekomenduoja hostelius – pavyzdžiui, hostelworld.com, kur pasinaudoję savo studento pažymėjimu ir kreditine, nemokėsite rezervacijos mokesčio. Beje, jeigu norisi prabangos – keliuose viešbučiuose Romoje gausi maždaug 10-15 procentų nuolaidą nakvynei.

REKLAMA
REKLAMA

Nuolaidos Romoje: LANKYTINI OBJEKTAI

Į daugelį lankytinų objektų pateksi pigiau vien dėl to, kad esi studentas, todėl nepamiršk su savimi pasiimti tarptautinio studento pažymėjimo, pripažįstamo visame pasaulyje, nes lietuviško studento pažymėjimo italai gali ir nesuprasti!

Antras riebus pliusas kortelei dedamas už tai, kad gauni papildomą nuolaidą  (apie 15 proc.) įėjimui į kai kuriuos lankytinus objektus, pavyzdžiui, koliziejų, „Museo di Roma in trastevere“ muziejų.

Nuolaidos Romoje: MAITINIMAS

Juk ir taip aišku – svečiuojantis Romoje norėsis užsukti ne tik kokio alaus į PUB'ą, bet ir vyno paragaut, o gal ir picą sukrimsti. Keliuose baruose Romoje tau bus suteikta 10-15 proc. nuolaida vien už tai, kad pamojuosi tarptautiniu studento pažymėjimu, tad nepamiršk jo su savimi!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų