• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovės „Lietuvos geležinkeliai“ traukinio palydovas oraliniu būdu išprievartavo į Sankt Peterburgą vykusį keleivį.

REKLAMA
REKLAMA

Iškrypėliui skirta vienerių metų laisvės atėmimo bausmė. Tokią nutartį priėmė Vilniaus trečiosios apylinkės teismas, išnagrinėjęs baudžiamąją bylą dėl seksualinio prievartavimo.

REKLAMA

Buvęs palydovas privalės atlyginti keleiviui 9 tūkstančius litų neturtinę žalą.

Bylos duomenimis, nukentėjusiajam tyčiniu nusikaltimu padaryta neturtinė žala, nes dėl kaltinamojo veiksmų  patyrė stresą, emocinį šoką ir dvasinį pažeminimą, nes turėjo apie įvykį papasakoti savo žmonai ir kitiems artimiesiems.

Palydovas, vardu Igoris, 2010-ųjų gruodžio 21 dieną apie 3 val.,  iš Vilniaus į Sankt Peterburgą vykstančiame traukinyje užėjo į penktame vagone esantį kupė, kur, atsiklaupęs prie miegančio keleivio lovos ir pasinaudojęs miegančio nukentėjusiojo bejėgiška būkle, prieš jo valią, nusimovęs trumpikes, įsikišo keleivio varpą sau į burną ir atlikdamas judesius tenkino savo lytinę aistrą oraliniu būdu ir taip seksualiai išprievartavo nukentėjusįjį.

REKLAMA
REKLAMA

„Buvau pažemintas, buvo pažemintas mano vyriškumas ir orumas, prastai jaučiausi, turėjau viską papasakoti advokatui, tėvams ir žmonai, kuri paskui kreivai į mane žiūrėjo, – teisme kalbėjo vyras. – Iš artimųjų jaučiau pašaipą, man buvo nelengva, nes manimi pasinaudojo miego būsenoje – tai man šlykštu, bjauru, vis dar jaučiu to įvykio padarinius“, – pasakojo teisme iškrypėlio auka.

Panašiai teisme kalbėjo ir nukentėjusiojo draugas. „Kai naktį prabudau, kupė pamačiau pašalinį žmogų ir pirmiausia pagalvojau, kad tai – vagis, – sakė liudytojas. – Įsižiūrėjęs pamačiau, kad kaltinamasis darė oralinius veiksmus mano draugui – jis klūpojo ant kelių ir apžiojęs laikė burnoje varpą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų