• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kartais keliautojams iškyla įdomių ir netikėtų klausimų, tad Makalius.lt ir vėl tęsia rubriką apie dažniausiai užduodamus klausimus – kiekvieną dieną jų gauname labai daug, o 80 procentų klausimų kartojasi. Tad skubame viską išdėstyti viešai.

REKLAMA
REKLAMA

Nusipirkau skrydį su persėdimu, o jei išlipsiu ir neįsėsiu į kitą lėktuvą ar man išrašys baudą?

REKLAMA

Ne. Niekas jūsų nebaus už tai, jog neįsėsite į lėktuvą ar kažkur neskrisite. Tai yra jūsų laisva valia. Taip pat, jei staiga nusprendėte išvis likti namie, o jau užsiregistravote į skrydį, galite būti ramūs, jūsų vardo tikrai niekas neskelbs oro uoste ir neieškos neatvykusio keleivio.

Pigiose avialinijosecheck inreikia padaryti kuo greičiau, nes gali nelikti vietų tau. Nesvarbu, kad esi susimokėjęs.

Visiškas mitas. Nežinau, kas taip baisiai dezinformuoja žmones, bet tai visiška netiesa. Vietos visiems užteks. O „check in“ anksčiau negu prieš dvi savaites iki skrydžio nepadarysite.

REKLAMA
REKLAMA

Kodėl aš neturiu pažymėtos vietos lėktuve?

Nes, jau senokai Ryanair, Wizzair ir kelių kitų avialinijų lėktuvuose žmonės gali sėstis ten, kur nori ar spėja.

Bilietų kainas juk nustato pardavėjas. Vis tiek dauguma jų prisiperka bilietų po 1 lt ir po to pardavinėja. Negi gaila padaryti nuolaidą?

Kaip džiaugčiausi, jei bilietai kainuotų po 1 litą. Tokie laikai buvo prieš trejus metus, kai „Ryanair“ kelis mėnesius taikė akciją keliems bilietams po 1 centą ar 1 litą. Deja, tačiau jų prisipirkti ir perpardavinėti nei buvo, nei yra įmanoma – vardo ir pavardės keitimas kainuoja 385 litus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ieškau bilietų atostogų kelionei į salas, kuri vyks po  metų – taip sutaupysiu. Juk kuo anksčiau perki – tuo pigiau!

Tiesa, bet tik iš dalies. Kartais agentūros išparduoda itin tolimos datos kelionių organizatorių keliones, tačiau turint omeny pigius bilietus, viskas kiek kitaip. Geriausia pigaus skrydžio žvalgytis prieš 2 mėnesius iki kelionės datos. Kuo artimesnė bus kelionės data, tuo pigūs bilietai bus brangesni.

Pamačiau nerealų viešbučio pasiūlymą. Dabar man reikia tomis dienomis pigių bilietų. Kaip tai nėra? Aš juk už viešbutį jau sumokėjau.

REKLAMA

Mielieji, daug kartų kartojame, bet matyt dar kažkaip neįsisąmoninta – pirma skrydis, paskui viešbutis. Kas iš to, jei viešbutis jums kainuos labai pigiai, o už skrydį teks pakloti ne vieną tūkstantį litų? Juk nesutaupysite. Viešbučių tikrai atrasite bet kuriomis datomis, progomis bei kainomis, netgi jei rezervuositės prieš parą iki atvykimo.

 

 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų