• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Laba diena, norėjau paklausti patarimo. Su drauge draugauju 4 mėnesius ir prieš pat Kalėdas ji nutilo, neatsakinėjo į mano paklausimus, kas nutiko, neatsakė nei į kalėdinį sveikinimą.

REKLAMA
REKLAMA

Vėliau gavau sms, kad mirė jos draugo motina, kad ji turi būti prie jo ir palaikyti. Ji taip pat pasakė, kad jis tuo metu jai labiau rūpi nei aš. Po to vėl tyla. Po 3 dienų vėl susisiekėme. Kai paklausiau, kas blogai, gal jau viskas baigta, ji man atsakė, kad viskas gerai. Tačiau dabar jos elgesys kažkoks labai šaltas, ji net atsisakė susitikti, pasikalbėti su manimi. Gal jau viskas baigta? Ji jaunesnė už mane 11 metų.

REKLAMA

Atsako šeimos psichologė Giedrė Gutautė-Klimienė

Iš jūsų laiško suprantu, kad esate labai sutrikęs ir nesuprantate, kodėl pasikeitė jūsų draugės elgesys su jumis ir ką jos toks elgesys reiškia. Jūsų sutrikimas iš tiesų yra suprantamas, ypač jei nerandate jokių tokio elgesio su jumis priežasčių. Priežasčių gali būti labai įvairių, tačiau galbūt nėra šiuo metu taip svarbu, kokios yra jūsų draugės elgesio priežastys, svarbiausia šiandien jums, tikriausiai, yra suprasti tai, kad jūsų draugė dėl vienokių ar kitokių priežasčių vengia bendrauti su jumis, o tai vargu ar reiškia jos norą vystyti ir puoselėti jūsų santykius.

REKLAMA
REKLAMA

Jūs nurodote, kad tarp jūsų yra 11 metų amžiaus skirtumas. Ar tai turi įtakos jūsų draugės sprendimams, sunku pasakyti, bet tikriausiai tai turi įtakos tam, jog sunkiau suprantate vienas kito poreikius, o gal tie poreikiai iš tiesų yra pernelyg skirtingi. Tai, žinoma, tik spėlionės, tačiau aišku yra tai, jog turite gyventi savo gyvenimą nelaukdamas malonės iš savo draugės.

Sėkmės Jums.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų