• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Kęstutis Kemzūra buvo vienas svarbiausių žiūrovų per pirmąją LKL milžinų akistatą. Lietuvos krepšinio rinktinės treneris pro didinamąjį stiklą stebėjo „Žalgiryje“ ir „Lietuvos ryte“ rungtyniaujančius lietuvius, rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.

REKLAMA
REKLAMA

K. Kemzūra kartu su savo asistentu Lietuvos rinktinėje Robertu Kuncaičiu iš „Siemens„ tribūnų atidžiai sekė „Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto" komandų susirėmimą Vilniuje. Nacionalinės komandos treneriai ne tik stebėjo abiejų komandų veiksmus, bet ir analizavo rinktinės kandidatų žaidimą.

REKLAMA

„Tai nebuvo geriausios Manto rungtynės, – vertino K. Kemzūra. – Jis tikrai gali sužaisti solidžiau. Kai Mantas žaidžia geras rungtynes, „Žalgiris„ rungtyniauja visai kitu lygiu.“

Po rungtynių „Siemens" arenos koridoriuje K. Kemzūra ir R. Kuncaitis šnekučiavosi su Robertu Javtoku ir liko patenkinti naujienomis.

„Džiugu, kad „Žalgirio„ lietuviai atsigauna. Nors sezono pradžioje situacija nebuvo lengva, jie nepalūžo ir dabar atgauna psichologinę pusiausvyrą“, – kalbėjo K. Kemzūra.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų