• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Gražų ir jaukų ketvirtadienio vakarą naujojoje Kauno „Žalgirio arena“ tviskėjo išskirtine prabanga, o susirinkusius užbūrė tikros šventės nuotaika. Pasveikinti 20 metų jubiliejų švenčiančios „Vičiūnų“ įmonių grupės įkūrėjus, vadovus ir tuos, kurie daugiausiai prisidėjo, kad VIČI prekės ženklas būtų žinomas 40 pasaulio šalių, susirinko itin gausus politikų, verslininkų, pramogų  pasaulio atstovų, sporto legendų būrys.

REKLAMA
REKLAMA

Visvaldas ir Irena Matijošaičiai (nuotr. Organizatorių)Visvaldas ir Irena Matijošaičiai (nuotr. Organizatorių)

Įmonės įkūrėjus ir vadovus sveikino ir apdovanojimus teikė žemės ūkio ministras Kazys Starkevičius, Lietuvos pramonininkų konfederacijos viceprezidentas Gediminas Rainys, verslo partneriai, kolegos. Iš ekrano geriausios kloties ateityje linkėjo Lietuvos ir Belgijos, Ispanijos ir Estijos, kitų šalių, su kuriomis „Vičiūnų“ grupės įmones sieja partnerystės ryšiai, ir kuriose įsikūrusios šios grupės įmonės, atstovai.

REKLAMA

Renginyje ,,Vičiūnų“ įmonių grupės vadovas ir valdybos pirmininkas Visvaldas Matijošaitis apdovanotas LPK „Garbės Aukso ženklu“.

Susirinkusieji sveikino įmonės įkūrėjus ir vadovus Visvaldą Matijošaitį ir Ireną Matijošaitienę, Birutę Andriuškaitę, Liudą Skierų ir kitus, kurių dėka įmonės šūkis „Pagaminta Lietuvoje. Įvertinta pasaulyje“ įgavo ypatingą prasmę.

Kelionėje laike ir erdvėje susirinkusius į jau dvidešimt metų Lietuvoje ir pasaulyje sėkmingai dirbančios įmonės šventę lydėjo Livija Gradauskienė ir Gintaras Mikalauskas, džiugino Vaida Genytė ir Ilja, Jeronimas Milius ir Rasa Rapalytė, akordeonistas Kazys Stankus, šokėjai Ieva Žilienė ir Andrius Butkus, B. Dvariono muzikos mokyklos orkestras ir Telšių „Šampaninis“ choras.

REKLAMA
REKLAMA

Scenoje, visų susirinkusiųjų akivaizdoje ledo skulptoriai Mindaugas Tendzegolskis ir Liutauras Griežė sukūrė savo ypatingą dovaną jubiliejų švenčiančiai įmonei – ledo skulptūrą „Viči 20“.

„Ir mes kažkada buvome maži ir svajojome užaugti“, – sakė susirinkusiems svečiams „Vičiūnų“ įmonių grupės vadovai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų