• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos tradicinio karate asociacija (LTKA) suformavo nacionalinę rinktinę, kuri lapkričio 14-16 dienomis dalyvaus Jeruzalėje vyksiančiame Europos čempionate. Į Izraelį keliaus Vadimas Akimovas, Dominykas Žibutis, Norbertas Motiejūnas, Arnoldas Šarkis ir jaunimo čempionate dalyvausianti Dovilė Aladaitytė, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Didžiausias krūvis teks V. Akimovui ir N. Motiejūnui, kurie išmėgins jėgas 4 rungtyse – individualioje ir komandinėje katoje, komandinėje kumite ir fuku-go. A. Šarkis startuos individualioje ir komandinėje kumite bei komandinėje katoje, D. Žibutis – individualioje ir komandinėje kumite. D. Aladaitytė pasirodys individualiose katos ir kumite bei fuku-go rungtyse.

REKLAMA

Pasak LTKA prezidento Giedriaus Dranevičiaus, galima tikėtis iš Jeruzalės grįžti su keletu apdovanojimų.

„Dovilė kumite ir fuku-go rungtyse gali tapti ir čempione. Tarp suaugusiųjų mūsų sportininkai turi galimybių kovoti dėl medalių individualios ir komandinės kumite bei fuku-go rungtyse. Komandinės katos rungtyje būtų gerai patekti į geriausiųjų aštuntuką, nes tokios sudėties mūsų rinktinė čempionate dalyvaus pirmą kartą“, - pasakojo G. Dranevičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų