• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dažnas patyliukais svajojame išsiruošti į kelionę po pasaulį – pamatyti, išbandyti, užuosti, paragauti... Deja, ne visi turime drąsos, laiko ir galimybių tai padaryti. Naujienų portalas „Balsas.lt“ siūlo skaitytojams leistis į kelionę  su šaunia keturių lietuvių kompanija, – pasivadinusia „Keturios kuprinės“. Apie jų įspūdžius ir nuotykius skaitykite naujienų portale „Balsas.lt“.

REKLAMA
REKLAMA

Kas mes?

Ilgais vasaros vakarais besėdėdami lauke ir bežaisdami Naujakurių žaidimą, vis kartojom, kad laikas kažką keisti. Krizės paveikti sėdėjom be darbų ir džiaugiamės, kad ji išvadavo iš šių pančių. Nepatiko, ką darėm ir norėjom kažką keisti. Darbo paieškos Lietuvoje nebuvo itin vaisingos, taigi sukirbėjo mintis, kad krizė – geriausias laikas keliauti. Nei vienas neturim šeimos, vaikų, paskolų iki gyvos galvos ir kitų nepalankių aplinkybių trukdančių išdrįsti pabandyt. Įtikinom nepraradusius darbo, kad jį prarasti verta, ir jau po savaitės po pasisėdėjimo nusipirkom bilietus į vieną pusę į Londoną, nes greitai ir daug užsidirbti galima tik ten. 

REKLAMA

Londone ne pyragai. Pradžioje pabandėme dirbti žemės ūkio darbus netoli Londono – rovėm svogūnus ir skynėm pupeles. Pirmadienį pradėjom, antradienį metėm darbą ir išvažiavom link Londono. Ten tradiciškai atsispausdinę pluoštą gyvenimo aprašymų, taikėm į aukšto lygio restoranus – juk reikia daug arbatpinigių. Gavom darbą Londono Sityje, per dieną dirbdavom vidutiniškai apie 10-12 val. Savaitgaliais kartais padirbėdavom papildomai vakarėliuose ir banketuose. Aštuonis mėnesius taupėm juodai ir mielai priimdavom tėvelių siuntinius su juoda duona ir baltu sūriu iš Lietuvos. Nebuvo taip blogai – nesėdėjom užsidarę namie, bet ir nešėlom vakarėliuose kiekvieną savaitgalį – turėjom tikslą.

REKLAMA
REKLAMA

Pripažink, tu irgi apie tai svajoji!! Norim pažinti, suprasti, užuosti, pajausti, paragauti, paliesti ir įgyvendinti svajonę!! Pakeliauti, pamatyti bent dalelę mūsų didelio ir nuostabaus pasaulio!! Kai labai labai kažko nori, pagrindiniai dalykai yra: Svajok, suplanuok ir vykdyk (DREAM IT, PLAN IT, DO IT)!!! Negalime slėpti - esame be galo laimingi, bet norime tuo pasidalinti ir su tais, kam ši avantiūra būtų įdomi!! :) Mes keturiese – Agnė, Ieva, Vilija ir Vaidotas – „Keturios kuprinės“ – sakom HAU!! LABAS PASAULI!!!!!!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Turbūt visiems įdomu, kiek visa tai kainuoja – nėra tiek daug, kad būtų neįmanoma!

Bilietas „Around the world“ iš Flight Center su draudimu, ne pačiu brangiausiu, bet ir ne pigiausiu - 2300 svarų sterlingų. Šiuo bilietu gavom skrydžius: Londonas – Bankokas (Tailandas); Singapūras – Brisbane (Australija); Brisbane (Australija) – Cristchurch (Naujoji Zelandija pietinė sala); Auckland (Naujoji Zelandija šiaurinė sala)– Santiago (Čilė); Lima (Peru) – Miami (JAV); Miami - Londonas.

Pietryčių Azijos biudžetas dienai – 20 JAV dolerių;

Australijos ir Naujosios Zelandijos biudžetas dienai – 60 JAV dolerių;

Pietų Amerikos biudžetas dienai – 30 JAV dolerių;

Azijos biudžetas daugiau nei pakankamas per daug neišlaidaujant ir netaupant, bet save pakankamai lepinant.

Australijoj ir Naujojoj Zelandijoj galima tilpti į mažesnį!!!

Pietų Amerika – parodys.

Skaitykit mūsų kelionės įspūdžius ir keliaukit!!!!!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų