• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vokietijos koncernas „Ahlers“, valdantis tokius drabužių ir avalynės prekės ženklus kaip „Pierre Cardin“, „Otto Kern“, „Baldessarini“, atnaujina plėtrą Baltijos šalyse. Per artimiausius kelerius metus Lietuvoje, Latvijoje bei Estijoje koncernas ketina investuoti apie 5 milijonus litų.

REKLAMA
REKLAMA

„Šiais metais, palyginti su 2010-aisiais, “Pierre Cardin„ drabužių pardavimai Lietuvoje išaugo 63 procentais, Latvijoje - 56 procentais. Tai sąlygojo po sunkmečio atsigaunanti ekonomika bei sėkmingi rinkodaros veiksmai. Baltijos šalių gyventojai daugiau dėmesio pradėjo skirti kokybiškoms prekėms, kurios tarnauja ilgiau nei pigūs analogai“, - sako Vokietijos koncerno „Ahlers“ atstovas Lietuvoje, UAB „Stesa clasic“ generalinis direktorius Edgaras Sekmokas.

REKLAMA

Pirmosios Vokietijos koncerno „Ahlers“ investicijos Lietuvą jau pasiekė. Vilniuje, mados ir stiliaus centre „Europa“, rugpjūčio mėnesį atidaroma šeštoji „Pierre Cardin“ parduotuvė Lietuvoje, į kurią investuota daugiau nei 800 tūkstančių litų.

Tolesnė plėtra, anot UAB „Stesa clasic“ generalinio direktoriaus E. Sekmoko, vyks Kaune, Klaipėdoje, Rygoje ir Taline. Šiuo metu analizuojamos Lietuvos, Latvijos ir Estijos prekybos centrų sąlygos, o po to bus priimtas sprendimas dėl naujų parduotuvių atidarymo.

REKLAMA
REKLAMA

Planuojama, kad Lietuvoje Vokietijos koncerno „Ahlers“ prekybos tinklas išaugs iki 10-12 parduotuvių. Be to, pradedama prekiauti Lietuvoje ir kitais Vokietijos koncerno „Ahlers“ valdomais prekių ženklais. Nuo 2012 metų vasario mėnesio, pasak E. Sekmoko, „Pierre Cardin“ parduotuvėse, kartu su vyriškais drabužiais ir avalyne, bus pristatoma ir ilgai laukta moteriška „Piertre Cardin“ drabužių kolekcija.

Vokietijos koncernas „Ahlers“ yra antrasis pagal dydį Europoje vyriškų drabužių gamintojas. Jam priklauso pasaulinio garso prekės ženklai „Pierre Cardin“, „Otto Kern“, „Baldessarini“ ir kiti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų