• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kelis kartus pavadinimus keitusi duonos ir konditerijos gaminius kepanti bendrovė, kurios produkcija išpopuliarėjo su prekiniu Jungtinio duonos centro (JDC) ženklu, vis lipa ant to paties grėblio – skanėstus kepa nesilaikydama higienos reikalavimų.

REKLAMA
REKLAMA

Šią savaitę Panevėžio maisto ir veterinarijos tarnyba buvo sustabdžiusi dabar „Prekija“ pavadintos bendrovės, kuri įkurta Klaipėdos gatvėje 79A, kepyklos ir konditerijos cecho veiklą.

REKLAMA

Pasak tarnybos viršininko Voldemaro Kontauto, rasti tokie pat pažeidimai, kaip ir anksčiau: nešvara, nėra būtinų dezinfekuojamųjų priemonių.

Bendrovei buvo leista atnaujinti darbą tik vakar po pietų.

Už antisanitarinėmis sąlygomis kepamas bandeles ir kitus skanėstus įmonės veikla buvo sustabdyta šių metų pradžioje. Tada ji dar buvo „Adreka“.

Maisto priežiūros specialistai tokį sprendimą priėmė radę dulkėtas, nepakankamai vėdinamas patalpas, nešvariose dėžėse laikomą produkciją, purviną aprangą dėvinčius darbuotojus.

REKLAMA
REKLAMA

Tikrintojai atkreipė dėmesį ir dar į vieną pažeidimą – ant produkcijos etikečių buvo pažymėta, kad tai – JDC produkcija.

„Sekundė“ jau rašė, kad brolių Saliaus ir Ryčio Rimkevičių valdomo Jungtinio duonos centro nebeliko dar praėjusiais metais, ją nusprendus restruktūrizuoti. Ant bankroto ribos atsidūręs Jungtinis duonos centras buvo pervadintas į UAB „Adreka“, paskui – į „Prekiją“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų