• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Uždaroji akcinė bendrovė „Universalshop.lt“ praneša, kad keičia pavadinimą į UAB „Aliba.lt“. Panašiu  pavadinimu veikia internetinės parduotuvės Lietuvoje ir Latvijoje (www.aliba.lv) , siūlančios platų prekių pasirinkimą nuo kompiuterinės ir buitinės technikos iki laisvalaikio ar vaikiškų prekių.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvoje prekyba internetinėje erdvėje auga sparčiai –  lietuviai vis aktyviau domisi alternatyva fizinėms parduotuvėms. Internetinėse parduotuvėse žmonės labiausiai ieško kompiuterinės, buitinės technikos, televizorių, dviračių, mobiliųjų telefonų. „Pastaruoju metu tapo ypač populiaru vienoje internetinėje parduotuvėje iškart įsigyti visą naujakuriams reikalingą buitinę techniką. Taip pat pastebima tendencija, jog pirkėjai vis dažniau sugrįžta pakartotiniam pirkimui mūsų internetinėje parduotuvėje,“ – pastebi „Aliba.lt“ pardavimų vadovas D. Mėlinskas.

REKLAMA

Internetinėje parduotuvėje „Aliba.lt“ prekes įsigyti siūloma žymiai pigiau, nei prekybos centruose, kadangi internetinei parduotuvei nereikalingas prekybinis plotas, to ploto priežiūra, mažesnės logistikos ir sandėliavimo sąnaudos. Šioje internetinėje parduotuvėje  įdiegta galimybė pirkėjams už prekes atsiskaityti po prekių pristatymo. Pasak D. Mėlinsko, tai suteikia užtikrintumo ir saugumo jausmą klientui, nes atsiskaityti galima jau apžiūrėjus ir įvertinus pirkinius.

REKLAMA
REKLAMA

Pirkėjo patogumui pirkiniai pristatomi visoje Lietuvoje, ne tik į namus, bet ir į kliento darbovietę ar kitą jam patogią vietą, prieš tai visada būtinai suderinus pirkėjui patogų pristatymo laiką. „Mums labai svarbu, kad procesas nuo prekės paieškos iki jos įteikimo klientui būtų kuo patogesnis ir malonesnis,“ – teigė „Aliba.lt“ pardavimų vadovas. Perkant internetu suteikiamos lygiai tokios pačios gamintojų garantijos kaip ir perkant įprastose parduotuvėse. Klientui prireikus garantinio aptarnavimo, jam tereikia kreiptis į artimiausią garantinį servisą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Aliba.lt“ yra sudariusi galimybę prekės įsigyti išsimokėtinai, bendradarbiaujant su UAB „Snoro lizingas“ ir UAB „Ūkio banko lizingas“. Sudaryti lizingo sutartį užtrunka vos kelias minutes: visos lizingo procedūros tvarkomos  internetu, telefonu ir prekių pristatymo metu, žmonėms nereikia eiti į banką, parduotuvę ar tvarkytis papildomų dokumentų. Bendrovės atstovas atkreipia dėmesį, kad visoms prekėms taikomos tokios pačios garantijos kaip ir pirktoms fizinėse parduotuvėse.

„Aliba.lt“ internetinės prekybos sistemą ketina ir toliau plėsti bei tobulinti, kad apsipirkimas internetu pirkėjui būtų dar greitesnis ir patogesnis.

Užs. Nr. 1420.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų