• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Viena subtiliausių Lietuvos dizainerių, Ramunė Piekautaitė, atsako į klausimus, kaip rengtis išleistuvėms bei  toliau mus stebina savo kūrybiškumu, nuostabiu skoniu ir gebėjimu atskleisti tikrąjį moteriškumą, pristatydama savo naująją išleistuvių suknelių kolekciją.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip turėtų atrodyti merginos išleistuvių suknelė?

Išleistuvinėms suknelėms galioja visos šio sezono kokteilinių - vakarinių suknelių tendencijos. Tačiau galima rinktis nebūtinai suknelę, šį sezoną mergina dėvėdama kombinezoną ar kelnes su palaidine, atrodys labai žavingai, šiek tiek alternatyviai. Žinoma, merginos įvaizdis ir charakteris turi atitikti aprangą. Galima klasei ar visai mokyklai sugalvoti aprangos temą, ar aptarti spalvas pvz.   visai klasei rinktis ryškiausias šio sezono spalvas.

REKLAMA

Kaip per išleistuves turėtų atrodyti vaikinai?

Jei tai nėra tematinis vakarėlis, jaunuolis turėtų dėvėti kostiumą, marškinius, kaklaraištis manau ne privalomas, jei butinai norisi kaklaraiščio - geriau siauras, vienspalvis. Kaklaskarės ryšėti nesiūlau, tai labiau tinka vyresniems.

Kokios spalvos madingos šį sezoną?

Madinga įvairiausiu atspalvių balta, labai šviesios pastelinės ( bet taip budavo visada), ir ypatingai ryškios, sodrios - geltona, avietinė, žalia, ciklomeno spalva - kuo stipriau rėžia akį, tuo geriau. Jas visas galima maišyti tarpusavyje, tik reikėtų vengti Lietuvos vėliavos derinio, jis puikiai atrodo vėliavoje, bet ne suknelėje.

REKLAMA
REKLAMA

Ar princesių suknelės tinka išleistuvėms?

Jei tai yra vakarėlio tema, kodel ne? Jei labai norisi princesės sukneles, ji galėtų būti extra mini, šio sezono išraiškingos spalvos. Aš už šiuolaikines princeses.

Kokios klaidos dažniausiai daromos ruošiantis išleistuvėms?

Dažniausia klaida, kad jaunuoliai nori atrodyti per daug suaugę. Merginoms netinka atrodyti per daug seksualiai, makiažas turėtų būti saikingas, viską sugadinti gali šukuosena. Nereikėtų rizikuoti darytis šukuoseną pas naują kirpeją (mano liudna patirtis prieš išleistuves, nesėkmingas kirpimas), išvakarėse keisti plaukų spalvą. Šukuosena turėtų būti lengva, šiek tiek nerūpestinga. Įvertinus visas sezono tendencijas,  reikėtų pasirinkti labiausiai jūsų privalumus pabrėžiančią aprangą

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip derinti aksesuarus?

Merginoms aksesuarus reikia derinti prie sukneles (kombinezono). Jei suknelė minimalistinė - papuošalai gali būti akcentas. Jei suknelė su daug detalių, papuošalus reikia rinktis atsargiai. Jei nepavyksta rasti tinkamos spalvos batelių, galima rinktis kūno-pudros spalvos.

Ramunės Piekautaitės kolekcija

Mano kolekcijoje abiturientė ir žaisminga, ir romantiska. Nuotaikai sukurti pasirinkau šilkinį šifoną. Suknelės dekoruotos draperijom, mazgais, modeliams stiprumo suteikia odinės detalės, dirželiai. Vienos suknelės pabrėžia figūros privalumus, kitos maskuoja trūkumus.

REKLAMA

Ramunė Piekautaitė

Susiję straipsniai:

Visažistė K. Taraškevič pataria, kaip dažytis per išleistuves

Dizainerė Julija pataria, kaip rengtis išleistuvėms

Dizainerė L. Dailidėnienė pataria, kaip rengtis per išleistuves

Vos keli žingsniai ir tu išleistuvių vakaro deivė

Ramunės Piekautaitės kolekcija galerijoje:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų