• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viešbučio kambarinė, kurią mėgino išprievartauti Tarptautinio valiutos fondo (TVF) vadovas Dominikas Strosas Kanas (Dominique Strauss-Kahn), gali būti užsikrėtusi ŽIV. Apie tai skelbia JAV žiniasklaida.

REKLAMA
REKLAMA

32 metų moteris jau daug metų gyvena namuose, kurių butai nuomojami tik ŽIV užsikrėtusiems asmenims, rašo bulvarinis laikraštis „New York Post“. „Dominikui Strosui Kanui galbūt reiktų bijoti daugiau nei tik kalėjimo bausmės“, - teigiama straipsnyje. Kadangi medicinos dokumentai yra slapti, sunku išsiaiškinti, ar moteris iš tikrųjų yra infekuota.

REKLAMA

Iš Gvinėjos kilusi kambarinė tuo tarpu pareiškė esanti pasirengusi procese liudyti prieš D. Strosą Kaną. Ji bendradarbiauja su policija ir prokuratūra.

Jau trečiadienio vakarą ji liudijo Didžiajai žiuri. Ši žiuri spręs, ar bus pradėtas procesas D. Strosui Kanui.

TVF vadovas kaltinamas Niujorko viešbučio numeryje vertęs kambarinę lytiškai santykiauti. Jam gresia daugiau kaip 70 metų kalėjimo.

Moters brolis paneigė, kad jo sesuo norėjo D. Strosą Kaną įvilioti į spąstus. „Ji jo nepažino. (...) Mano sesuo negalėtų išgalvoti tokios istorijos. Ji yra praktikuojanti musulmonė ir nešioja galvos apdangalą“, - Prancūzijos dienraščiui „Le Parisien“ sakė 42 metų vyras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų