• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar iš tikrųjų dėl trumparegiškos valdžios politikos Lietuvos laukia Europos sąjungos užribio dalia, ar net, kaip pasakė laidos svečias Julius Veselka, po 50-70 metų gyvensime kaip indėnai rezervate? Dažnai ekscentrišku vadinamas politikas visuomet garsėjo savo originaliomis ir drąsiomis mintimis. Šį kartą, atrodo, jam pavyko pranokti patį save.

REKLAMA
REKLAMA

„24 valandos" jau rodė didelio susidomėjimo sulaukusią laidą apie grėsmes, su kuriomis susidurs mūsų valstybė, pašonėje augant dviem atominiams monstrams Kaliningrade ir Baltarusijoje. Tai paskatino plačiau pažiūrėti į šią problemą – ne tik ekologiniu, bet ir ekonominiu požiūriu.

REKLAMA

Tad Juliui Veselkai į pagalbą atskubėjo Nepriklausomybės akto signataras, visuomenės veikėjas Rolandas Paulauskas, ekonomistė, mokytoja, dėstytoja, knygų ir vadovėlių autorė Aušra Maldeikienė, Lietuvos Žaliųjų judėjimo pirmininkas Rimantas Braziulis ir...tikras Lietuvos indėnas, kuris mums patars, kaip reikės išgyventi, jeigu išsipildys niūrios Juliaus Veselkos prognozės.

Apie rimtas problemas su šypsena - „24 valandos" pasakos ketvirtadienį 17.30 per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų