• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Madrido „Real“ viltys po ilgos pertraukos iškovoti Čempionų lygos taurę bliūkšta - Lionelio Messi vedama „Barcelona“ pirmajame pusfinalio mače pasinaudojo Pepe pašalinimu iš aikštės ir Ispanijos sostinėje šventė svarbią pergalę 2-0.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmajame kėlinyje buvo daugiau emocijų, nei reikšmingų epizodų, o aistrų katilas nenurimo ir teisėjui paskelbus pertrauką - kilo abiejų ekipų žaidėjų apsistumdymas, už kurį arbitras iš Vokietijos Wolfgangas Starkas parodė raudoną kortelę tarp atsarginių buvusiam „Barcelona“ vartininkui Manueliui Pinto.

REKLAMA

Visgi bene svarbiausias rungtynių epizodas įvyko 61 minutę, kai pavojingai iškeldamas koją prieš varžovą prasižengė „Real“ gynėjas Pepe. Starkas ir šį kartą buvo negailestingas - portugalas buvo pašalintas iš aikštės, o netrukus į tribūnas buvo išvarytas ir pykčio neslėpęs bei ironiškai teisėjų brigadai plojęs Madrido komandos strategas Jose Mourinho.

Katalonai su kaupu išnaudojo įgytą kiekybinį pranašumą - iš pradžių po Ibrahimo Affelay reido dešiniuoju kraštu kamuolį į tinklą iš arti pasiuntė Lionelis Messi, o 87 minutę argentinietis virtuozišku reidu sudraskė visą „Real“ gynybą ir padvigubino santykį.

Madrido „Real“ - „Barcelona“ 0 - 2

76 min. [0 - 1] L.Messi, 87 min. [0 - 2] L.Messi.

45 min. nuo atsarginių suolelio pašalintas J.M.Pinto („Barcelona“)

61 min. iš aikštės pašalintas Pepe („Real“)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų