• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ekonominiu sunkmečiu bei esant sudėtingoms verslo sąlygoms, Danske banko grupei priklausanti UAB „Danske Capital investicijų valdymas“ 2010 m. uždirbo minimalų 77 535 litų grynąjį pelną, o metų pabaigoje vidutinis bendrovės kliento sukauptas pensijų turtas buvo didžiausias rinkoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Praėję metai buvo sudėtingi visoms verslo bendrovėms, tačiau ieškojome kelių ir priėmėme tokius sprendimus, kurie leido mums pasiekti sėkmingų rezultatų. Labiausiai didžiuojamės tuo, kad nepaisant sumažintų įmokų į pensijų fondus, mums pavyko užtikrinti mūsų valdomo klientų pensijų turto augimą“, – metus apibendrina Darius Kuzmickas, „Danske Capital investicijų valdymas“ valdybos pirmininkas.

REKLAMA

2010 m. pabaigoje vidutinis bendrovės kliento sukauptas turtas Danske pensijų fonde buvo didžiausias rinkoje – apie 7300 litų. Danske pensijų fondų turtas išaugo 36 proc. – iki 97 mln. litų. „Danske Capital investicijų valdymas“, užsiimanti pensijų kaupimo veikla, praėjusiais metais buvo viena iš pirmaujančių pagal užimamos rinkos dalies augimą – per 2010 m. savo valdomo turto rinkos dalį bendrovė padidino 14 proc.

Reaguodama į aktualijas ir bendrą šalies situaciją, bendrovė didžiausią prioritetą 2010 m. skyrė klientų informuotumui didinti.

REKLAMA
REKLAMA

„Pensijų kaupimas yra socialiai atsakinga veikla, todėl praėjusiais metais, kurie buvo nelengvi daugeliui gyventojų dėl išaugusio nedarbo lygio ir kitų ekonominio sunkmečio padarinių, organizavome daug šviečiamųjų renginių apie pensijų kaupimą“, – pasakoja D. Kuzmickas, „Danske Capital investicijų valdymas“ valdybos pirmininkas.

Pensijas kaupiantys gyventojai renginių metu buvo supažindinami su investavimu, atsakoma į jų klausimus apie pensijų kaupimą ir asmeninius finansinius sprendimus. Bendrovė, matydama didelį susidomėjimą, šviečiamąją veiklą ketina tęsti ir šiais metais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų