• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimas, atsižvelgdamas į besitęsiančią Lietuvos smulkiųjų verslininkų ir prekybininkų asociacijos atstovų bado akciją, nusprendė pasiūlyti Vyriausybei sudaryti darbo grupę, kurioje dalyvautų ir šios asociacijos atstovai. Darbo grupei siūloma „priimti viešuosius interesus atitinkančius sprendimus, siekiant užtikrinti sąžiningą verslo konkurenciją bei darbuotojų turguose socialines garantijas“.

REKLAMA
REKLAMA

Už tokią redakcinės komisijos pateiktą Seimo rezoliuciją „Dėl Lietuvos smulkiųjų verslininkų ir prekybininkų asociacijos reikalavimų patenkinimo“ balsavo 58 Seimo nariai, prieš – 4, susilaikė 32 parlamentarai.

REKLAMA

Priimtoje rezoliucijoje smulkieji verslininkai raginami nutraukti bado akciją ir aktyviai dalyvauti sudarytos darbo grupės darbe.

Redakcinė komisija buvo sudaryta iš 9 Seimo narių: Kęstučio Masiulio, Rimanto Jono Dagio, Edmundo Pupinio (Tėvynės sąjungos–Lietuvos krikščionių demokratų frakcija), Egidijaus Klumbio (frakcija „Tvarka ir teisingumas“), Broniaus Paužos (Lietuvos socialdemokratų partijos frakcija), Eriko Tamašausko (Liberalų sąjūdžio frakcija), Donaldos Meiželytės Svilienės (Krikščionių partijos frakcija), Valentino Bukausko (Darbo partijos frakcija) ir Dainiaus Budrio (Jungtinė Liberalų ir centro sąjungos ir Tautos prisikėlimo partijos) frakcija).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų