• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šįvakar išaiškės paskutiniai du UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio dalyviai. Madrido „Real“ namie bandys įveikti „Lyon“ pasipriešinimą ir pirmą sykį per pastaruosius šešerius metus perlipti aštuntfinalio barjerą, o danų „Kopengahen“ sieks sukurti stebuklą ir panaikinti „Chelsea“ dviejų įvarčių persvarą.

REKLAMA
REKLAMA

Madrido „Real“ (Ispanija) - „Lyon“ (Prancūzija) (21.40 val. tiesioginė transliacija per „Viasat Sport Baltic“).

REKLAMA

Pirmasis susitikimas. Vasario 22 dieną vykęs susitikimas baigėsi lygiosiomis 1:1. Tai, be abejonės, suteikė šiokį tokį pranašumą Madrido „Real“ ekipai, kurią ir buvo galima vadinti kiek stipresne tame mače. Ispanams įvartį įmušė puikią formą demonstruojantis Karimas Benzema, o rezultatą išlygino Bafetimbi Gomis.

Traumos. Karališkajam klubui šiame mače tikrai nepadės Kaka, Fernando Gago ir Gonzalo Higuainas, be to, klaustukas yra ir ties Ezequielio Garay pavarde.

REKLAMA
REKLAMA

Prancūzų komandoje iš rikiuotės yra iškritęs Edersonas, taip pat neaišku, ar ant žaliosios vejos išbėgs Aly Cissokho, Yoannas Gourcuffas ir Crisas. Klubas taip negalės remtis Micheliu Bastosu, kuris yra suspenduotas.

Mintys prieš mačą. „Mano komandai istorija neturi reikšmės - statistika egzistuoja tam, kad ją paneigtume“, - teigė Jose Mourinho. „Be abejo, jie yra gera komanda, tačiau turime eliminuoti “Lyon„ iš turnyro. Tai jau esu padaręs, kai treniravau “Porto„.“

„Esu įsitikinęs, jog Mourinho siek lygiųjų 0:0, bet mes turime bandyti iškovoti kelialapį. Tai būtų beprecedentis žygdarbis. Padaryti tai bus sunkiau nei praėjusiais metais, nes namuose sužaidėme lygiosiomis“, - savo mintis dėstė „Lyon“ prezidentas Jean-Michelis Aulas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Prognozuojamas startinės sudėtys. „Real“: Casillasas; Ramosas, Carvalho, Pepe, Arbeloa; Alonso, Khedira; Di Maria, Oezilas, Ronaldo; Benzema. „Lyon“: Lloris; Reveillere, Crisas, Lovrenas, Kallstromas; Toulalanas, Gourcuffas, Gonalonsas; Lisandro, Gomis, Cesaras Delgado.

Londono „Chelsea“ (Anglija) - „FC Copenhagen“ (Danija) (21.35 val. tiesioginė transliacija per „TV6“).

Pirmasis susitikimas. Du prancūzo Nicolas Anelka įvarčiai suteikė mėlyniesiems solidų dviejų įvarčių pranašumą prieš atsakomąjį mačą „Stamford Bridge“ stadione.

REKLAMA

Traumos. Vienas didžiausių nuostolių anglams - gynėjo Alexo trauma. Žinant, jog Davidas Luizas negalės žaisti dėl UEFA vidaus taisyklių - vidurio gynėjų porą turėtų sudaryti Johnas Terry ir Branislavas Ivanovičius. Taip pat aišku, jog nerungtyniaus ir Yossi Benayounas bei Jurijus Žirkovas.

Danai rimtų nuostolių neturi, tačiau neaišku, ar aikštėje pasirodys Mikaelis Antonssonas, besigydantis raumens traumą.

Mintys prieš mačą. „Norime išsaugoti savo svajonę. Mūsų šansai maži, tačiau atiduosime viską, ką galime“, - teigė buvęs „Chelsea“ krašto saugas Jesperas Gronkjaeras.

REKLAMA

„Svarbiausia yra įmušti pirmiems. Jei tai padarysime - “Chelsea„ pradės nervintis, galiu tai garantuoti“, - kalbėjo danų vienuolikės treneris Stale Solbakkenas. „Būtų kvaila žaisti gynybinį futbolą, kai atsiliekame dviem įvarčiais.“

„Šiam klubui iki trofėjaus trūko vieno taiklaus 11 m baudinio, tai tiesiog išsprūdo tiesiai iš rankų. Kaip ir visi “Chelsea„ žaidėjai, atiduosiu viską, kad šiame sezone iškovotume dublį - tai mūsų svajonė“, - mintimis dalinosi klubo naujokas Fernando Torresas.

Prognozuojamas startinės sudėtys. „Chelsea“: Čechas; Bosingwa, Ivanovičius, Terry, Cole'as; Ramiresas, Essienas, Lampardas, Malouda; Torresas, Anelka. „Copenhagen“: Wilandas; Kvistas, Zanka Jorgensenas, Antonnsonas, Wendtas; Bolanos, Claudemiras, Kristensenas, Vingaardas; Santinas, N'Doye.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų