• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vyrams graži moteris – pasididžiavimas. Jie pasirengę net specialiai demonstruoti savo damą draugams, kad tik sulauktų jų pagyrų. Tačiau Liverpulio universiteto ekspertai perspėja stipriosios lyties atstovus dėl santykių su gražiomis moterimis, rašo britų dienraštis „The Daily Mail“.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip pavyzdį ekspertai pateikia amerikiečių aktorę Andželiną Džoli (Angelina Jolie). Pirmos dvi jos santuokos truko iš viso trejus metus. Tačiau santykiai su vienu gražiausių pasaulio aktorių laikomu Bradu Pitu (Brad Pitt) trunka jau šešerius metus. A. Džoli tvirtina radusi partnerį visam gyvenimui.

REKLAMA

Liverpulio universiteto specialistai nufotografavo 100 porų. Kai kurios jų buvo kartu kelerius metus, kitos – tik kelias savaites ar mėnesius. Nustatyta, kad vyro išorė santykių trukmei neturėjo jokios reikšmės. Tačiau nepatrauklaus vyro ir gražuolės santykiai trunka nuo kelių savaičių ir kelių mėnesių. Tyrimo rezultatai skelbiami ataskaitoje „Personality and Social Psychology Bulletin“.

„Gražios moterys gali sau leisti rinktis. Jos lengvai nusprendžia nutraukti santykius su tais partneriais, kurie, jų nuomone, išsisėmė. O negražios moterys statistiškai yra patenkintos tuo, ką turi. Kiekvienas ieško į save panašaus partnerio“, – sako vienas iš tyrimo autorių Robas Beris (Rob Burriss). Ir priduria, kad pora gali išsiskirti ir dėl negražaus vyro arba mažiau savimi pasitikinčio partnerio pavydo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų