• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Gala“ – žurnalas apie žmones, jų gyvenimo stilių, karščiausias naujienas iš žvaigždžių pasaulio ir apie visa tai, į ką smalsu pažiūrėti, ką norisi turėti, kur norisi apsilankyti, kovo mėnesį skaitytojus pasitinka pavasariškai nusiteikusi.

REKLAMA
REKLAMA

Kadaise – dar ne taip seniai – kovo mėnuo mums asocijavosi su kovo 8 –ąja – Moters diena. Vėliau ji tapo nebemadinga. Suskubome atsikratyti gražia pavasariška švente. Pabūgome sovietinio paveldo. Kodėl? Kaip gali moteris – moteriškumas – priklausyti nuo vieno ar kito režimo? Juk būtent pavasarį pražįsta gėlės ir moterys. Tad visiškai nenuostabu, kad šį mėnesį „Galos“  kalbinti įdomūs ir neeiliniai vyrai prakalbo apie mus, moteris.

REKLAMA

Rašytojo Šarūno Navickio knyga moterims – ne pirmoji jo biografijoje. Kaip ir santuoka. Ar sukaupta patirtis paverčia ekspertu, o išleista knyga – rašytoju? Išegzaminavusi Šarūną vyro ir moters santykių tema „Gala“ gavo Šarūno meilės formulę...centimetrais. Vyro rankos apimtis turėtų būti lygi moters šlaunies apimčiai. Kur rasti tokių vyrų? Arba – tokių moterų?

Moteris – tai nenušlifuotas deimantas. Svarbu, į kieno rankas ji pateks. Taip mano stilistas Mantas Petruškevičius. Moterys nesuprantamos. Paprasčiau suprasti šunį ar arklį. Taip mano aktorius Ramūnas Rudokas. Ar mums reikia tobulų santykių?

REKLAMA
REKLAMA

O gal be mažučių mįslių, dėlionių, problemų gyvenimas prarastų skonį? Tada viršelio herojės Karinos Krysko balsas nešvelnėtų, kai ji šneka apie mylimąjį Saulių. Tada vaikai augtų kaip daržovės lysvėje – Gabijai Jaraminaitei-Ryškuvienei neireikėtų stengtis, kad dukra augtų mylinti save ir kitus, o Ingos Pakaitės-Stumbrienės puoselėjamos šeimą tvirtinančios tradicijos būtų beprasmės. Kam tvirtinti tai, kas tobula?

Bet tai – toli gražu ne visos įdomios temos, kurias rasite kovo mėnesio žurnalo „Gala“ numeryje. Taip pat sužinosite ar Cameron Diaz ir A-Rodas vėl kartu, ar Kate Moss neatsispyrė Jamie'ui Hince'ui, ar jo dovanotam deimantui. Kaip visuomet „Gala“ supažindins su karščiausių grožio pasaulio naujienų dešimtuku, šmaikščiai pažvelgs į Vienos pokylio svečių stilių ekspertės Irinos Mataru akimis, taip pat šį kartą pasidalins Alfo Ivanausko iš kelionių parsivežtomis idėjomis.

Spauskite čia ir prenumeruokite žurnalą internetu!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų