• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas garsiausių Rusijos kino prodiuserių Timūras Bekmambetovas, filmų „Nakties sargyba“ ir „Dienos sargyba“, bei „Likimo ironija 2 arba po pirties“ kūrėjas, filmo su Angelina Jolie „Ieškomas“ režisierius, dirba su nauju filmu. Šį kartą jis pereina prie visiškai sau naujo ir dar neišbandyto žanro – fantastikos.

REKLAMA
REKLAMA

Juostoje „Apollo 18“ pasakojama apie dviejų astronautų kelionę į mėnulį, kuri nuo visuomenės turėjo būti nuslėpta dėl galimo pavojaus susidurti su ateiviais. Iš tikrųjų, filmo siužetas buvo įkvėptas neseniai atrastos vaizdo medžiagos, kurioje užfiksuota astronautų misija į Mėnulį 1973-ųjų  pabaigoje.

REKLAMA

Joje, pasak mačiusių medžiagą, yra nenuginčijamų įrodymų, kad NSO iš tikrųjų egzistuoja. Tuo tarpu NASA teigia, kad tokios misijos apskritai tais metais nebuvo, o vaizdą įvardija kaip  paprasčiausią klastotę.

Tačiau tai nesustabdo kalbų, kad būtent dėl faktų, užfiksuotų toje juostoje, misijos į Mėnulį buvo apskirtai nutrauktos.

Jau dabar skandalingu vadinamas filmas bus pristatytas balandžio pabaigoje. O jau nuo šio penktadienio kino teatruose pagaliau bus galima pamatyti

T.Bekmambetovo prodiusuotą nuotaikingą komediją „Vykrutasai“, kurioje vaidina ir savo rusų kalbos žinias demonstruoja garsioji Holivudo žvaigždė Milla Jovovich.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų