• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Traukiasi trečiadienį neblaivus prie vairo įkliuvęs Turto valdymo ir ūkio departamento prie Vidaus reikalų ministerijos direktoriaus pavaduotojas Linas Pukys.

REKLAMA
REKLAMA

 

 

Ketvirtadienio rytą L. Pukys dar nesvarstė apie pasitraukimą savo noru. Jis žadėjo atsakomybę prisiimti tik tada, kai bus ištirtos ir nustatytos visos aplinkybės, tačiau po pietų L. Pukio retorika pasikeitė.

REKLAMA

„Nors visi šie įvykiai nesusiję su tarnyba šioje institucijoje ir jos vadovais, o ir situacija nėra ištirta bei nėra teisės aktų nustatyta tvarka priimtų sprendimų dėl mano veiksmų, be jokio pagrindo sukeltas rezonansas paskatino mane priimti tokį sprendimą, kad nebūtų metami nepagrįsti kaltinimai visai vidaus reikalų sistemai“, - teigia buvęs pareigūnas.

Kaip jau buvo skelbta, 37-erių metų L. Pukys prie automobilio „Renault Megane“ vairo pareigūnams įkliuvo trečiadienį apie 11.20 val. sostinės Savanorių prospekte. Jam buvo nustatytas 0,67 promilės girtumas.

Vilniaus antrasis apylinkės teismas kovo 9-ąją spręs, kokią bausmę skirti L. Pukiui.

Balsas.lt primena, kad neblaivaus policininko vairuojamam automobiliui susidūrus su kitu automobiliu, žuvo Kauno medikų pora, dar du žmonės buvo sužeisti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų