• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienį vykusi pirmoji naujo „Chorų karų“ sezono kova neapsiėjo be keisto incidento: keletą minučių už Kauno burgundiškąjį chorą balsuoti norintys žiūrovai paskambinę nurodytu telefonu vietoje patvirtinimo, kad jų balsas įskaičiuotas, išgirdo švelnų „suaugusiųjų pramogų“ linijos merginos Monikos balsą.

REKLAMA
REKLAMA

Laimei, niekas dėl šio incidento nenukentėjo – visi skambučiai, įskaitant ir tuos, kurie trumpam buvo nukreipti į pramoginę liniją, suskaičiuoti, o daugiausiai žiūrovų balsų surinkęs Kauno burgundiškasis choras nugalėjo ir bendroje įskaitoje. Ramūs gali būti ir tie, kuriems (ne)pasisekė paskambinti į „karštąją liniją“ : tiems kurie nesusigundė ilgesniam nei vienos minutės pokalbiui, papildomai mokėti nereikės.

„Visus, kurie balsavo už Kauno burgundiškąjį chorą norime patikinti – jūsų balsai – visi skambučiai ir trumposios žinutės yra įskaičiuoti, o tarifas visą laidą išliko tas pats, kaip ir kitų balsavimų, – praneša projekto prodiuserė Neringa Kavaliauskienė. – Trumpas techninis balsavimo trukdis, kai balsuojantis asmuo išgirsdavo ne padėką už atiduotą balsą, o „romantinių istorijų“  pasakotojos Monikos balsą, įvyko dėl užsitęsusios tiesioginės transliacijos. Už tai labai atsiprašome savo žiūrovų.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų