• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kelių eismo taisyklių pažeidėjams teks būti dar atsargesniems. Mat nuo šiol juos stebės ne tik kelių policijos pareigūnai, bet LNK ir laidos „Ne vienas kelyje“ kameros.

REKLAMA
REKLAMA

Įprastuose žurnalistų automobiliuose jau įmontuota filmavimo technika, kuri fiksuos priekyje važiuojančius pažeidėjus ir jų veiksmus. Pagal susitarimą su kelių policijos pareigūnais, filmuota medžiaga bus perduodama jiems. Na, o policininkai tirs situacijas ir baus eismo chuliganus.

REKLAMA

„Mes negalime daugiau ramiai žiūrėti į tai, kas vyksta mūsų gatvėse, - atvirauja laidos prodiuseris Valdas Valiukevičius.  Nors avaringumas šalyje sumažėjo, tačiau eismo kultūros lygis dar yra labai labai žemas. Ypač tai pajunti, kai grįžti automobiliu savaitę kitą praleidęs Europos keliuose.  Vairuotojai, nerodantys posūkių, kalbantys telefonais,  vadinamieji „antraeilininkai“ – tai mūsų liūdna kasdienybė. Nutarėme padėti kelių policijos pareigūnams ir bent kiek prisidėti prie eismo kultūros. Pradžioje filmuosime tuos, kurie  manevruodami piktybiškai nerodo posūkių signalų.“

REKLAMA
REKLAMA

Nuo kovo 1-osios padidės atsakomybė už šį pažeidimą. Taip vairuojantis žmogus gali būti nubaustas  nuo 100 iki 300 litų bauda.

„Manau, kad šiuo atveju svarbus ne tik baudos dydis, - sako Valdas Valiukevičius. – Daugeliui vairuotojų kur kas nemaloniau bus pamatyti save televizijos eteryje. Taigi, išdykaudami gatvėse žinokite, kad jus stebi LNK laidos „Ne vienas kelyje“ laidos žurnalistų kameros.“

„Ne vienas kelyje“ – sekmadienį 17 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų