• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Livetos ir Petro Kazlauskų namuose – ir vėl permainos. Rudenį paskelbusi apie savo pasitraukimą iš konservatorių partijos, Liveta deda tašką savo politinėje karjeroje. Ji LNK laidoje „Kažkas atsitiko“ pareikš – vasario mėnesį vyksiančiuose rinkimuose į Kauno rajono savivaldą jos pavardės kandidatų sąrašuose neišvysime.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau kas nuo šiol rūpinsis nuskriaustųjų reikalais Kauno rajono savivaldybėje? Kas užtars bėdai ištikus? Kas pagalbos ranką išties? Juk Liveta garsi ne tik politikė. Karmėlavos miestelyje ji jau seniai žinoma kaip labdaringų akcijų organizatorė, nuskriaustųjų guodėja ir skurstančių maitintoja.

REKLAMA

Jau dvidešimt metų Livetos ir Petro Kazlauskų bei Karmėlavos bendruomenės dėmesio ir dovanų sulaukia ir Kauno tardymo izoliatoriuje pataisos namuose bausmę atliekantys paaugliai. Deja, šiais metais iškilo problema – sunkmetį išgyvenantys Karmėlavos verslininkai neišgalėjo paremti Livetos sugalvotos gerumo akcijos. Todėl Liveta paaukojo paskutines savo santaupas, kad pataisos namuose kalintys jaunuoliai Kalėdas sutiktų jaukiai ir šiltai. Besirūpindama aplinkiniais, Liveta LNK laidos „Kažkas atsitiko“ kūrėjams išdavė, kad  ir jos vyras Petras per šventes sulauks ypatingos dovanos.

Kokia dovana laukia Petro ir kodėl Liveta sprunka iš politikos, sužinosite jau pirmadienį 20.30 val. laidoje „Kažkas atsitiko“ su Oksana Pikul ir Karoliu Sakalausku.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų