• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Intel“ kitų metų pradžioje planuoja pristatyti pirmuosius nešiojamuosius kompiuterius su „Sandy Bridge“ aparatine platforma. Juose bus naudojami procesoriai su 4 branduoliais, skelbia „CNet News“.

REKLAMA
REKLAMA

Manoma, kad pirmieji nešiojamieji kompiuteriai su „Sandy Bridge“ bus pademonstruoti pirmąją sausio savaitę, Las Vege vyksiančios buitinės elektronikos mugės „Ces 2010“ išvakarėse.

REKLAMA

„Sandy Bridge“ procesoriai bus gaminami pagal 32 nm technologiją, juose bus naujas AVX plėtinių rinkinys. Naujieji procesorių modeliai papildys „Core i3“, „i5“ ir „i7“ serijas.

Pranešama, kad „CES 2010“ lankytojai galės pamatyti naujų nešiojamųjų kompiuterių su „Sandy Bridge“ modelius, kuriuose naudojami 15 ir 17 colių įstrižainės ekranai. „Sandy Bridge“ procesorių modeliai su 2 branduoliais turėtų būti pateikti rinkai vasario mėnesį, sakoma pranešime.

Tai reiškia, kad vartotojams iš pradžių bus pateikti galingesni ir brangesni kompiuteriai su 4 branduolių „Sandy Bridge“ procesoriais, o po to – masinei rinkai skirti 2 branduolių modeliai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų