• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį, gruodžio 1 dieną  Elektrėnų „Energija-Orakulas“ susikaus su „SMScredit.lv“ komanda atviro Latvijos ledo ritulio čempionato varžybose, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu latvių ekipa užima trečią vietą turnyrinėje lentelėje. Tuo tarpu Elektrėnų klubas, kurio namais šiais metais tapo Vilnius, yra įsitvirtinęs šeštoje pozicijoje. Nors ši vieta ir garantuoja patekimą į atkrintamąsias varžybas, klubo vadovybė nesiruošia pasiduoti.

REKLAMA

„Kiekvienos rungtynės svarbios, kiekvienas taškas be galo reikalingas. Dar nesame taip tvirtai įsikibę į atkrintamąsias varžybas, todėl taškų latviams nesiruošiame atiduoti, – prieš varžybas kalbėjo žaidžiantis klubo vadovas Petras Nausėda. – Nemėgstame pralaimėti savo žiūrovų akivaizdoje, visada kovojame iki pat paskutinės varžybų sekundės“.

Šį sezoną komandos tarpusavyje buvo susitikusios vieną kartą. Latviai namų arenoje prarado vieną tašką, kadangi pagrindinis varžybų laikas baigėsi lygiosiomis. „SMScredit.lv“ komandai labiau pasisekė baudinių serijoje.

„Su „SMScredit.lv“ žaidėme spalio mėnesį, buvo pati sezono pradžia, „Energija-Orakulas“ atrodė visai kitaip. Dabar daug drąsiau žaidžia komandos jaunimas. Matome, kad komanda jau turi savo braižą, vis mažiau skaičiuojame klaidas, – kalbėjo P. Nausėda. – Jaučiame, kad dabar galime įkasti bet kuriai pirmojo trejeto komandai.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų