• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Maudymosi kostiumėliu pasipiošusios merginos traukia vyrų akis. Žinoma, ne dėl apdaro, tačiau dėl apnuoginto kūno. Tačiau jei vietoj įprastinio paplūdimio drabužėlio pasipuoštum ką nors netikėto?

REKLAMA
REKLAMA

Pristatome jums keisčiausių mausymosi drabužėlių dešimtuką!

1. Paplūdimio drabužis musulmonei

Griežtos islamo taisyklės neleidžia moterims atidengti nuogo kūno plotelių net paplūdimyje. Tačiau australų kompanija „Ahiida“ sukūrė maudymosi kostiumėlį musulmonei – paklūstantį aprangos dogmoms ir greitai išdžiūstantį.

REKLAMA

2. Brangiausias pasaulyje

Ar pasiryžtum sumokėti už maudymosi kostiumėlį daugiau nei 70 mln. litų? Tokia suma skamba neįtikėtinai, tačiau šis maudymosi kostiumėlis tiek ir vertas. Itin kuklus drabužėlis puoštas aukščiausios kokybės deimantais.

3. Išnykstantis bikini

Vokiečių kompanija sukūrė maudymosi drabužėlį, visai netinkantį maudynėms. Seksualus juodas bikini ištirpsta vos jį sušlapinus. Ar norėtumėte padovanoti tokią staigmeną savo merginai?

REKLAMA
REKLAMA

 

4. Kostiumėlis iš kumpio

Merginos ir mėsos derinys – geriausias derinys vyrui. Mėsa prisidengusios merginos – ne Lady GaGos sumanymas. Maistu prisidengusios merginos – populiarios prabangiose puotose.

 

 


5. Kompiuteriniu žaidimu pavirtęs bikini


Ar pamenate kompiuterinio žaidimo herojų „Pacman“, ryjantį jo kelyje pasitaikančias kliūtis? Nenorėkite pakliūti į merginos, pasipuošusios tokiu maudymosi kostiumėliu, akiratį.


 


6. Kostiumėlis su UV matuokliu


Greičiausiai ultravioletinių spindulių matuoklis – naudingiausias prietaisas, įmontuotas į maudymosi kostiumėlį. Užuot po saulės procedūrų kitądien kentėjus nuo perštinčios odos, su šiuo maudymosi kostiumėliu galima lengvai atspėti dienos deginimosi procedūros trukmę. Tačiau šis išradimas patuštintų jūsų kišenes 400 litų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA


 


7. Saulės energiją kaupiantis kostiumėlis


Jei rūpiniesi ekologija, šis bikini tau – ideliausias pasirinkimas. Kostiumėlis padengtas blizgiomis plokštelėmis, kaupiančiomis saulės energiją, kurią kaipmat gali panaudoti įvairiausiems elektros reikalaujantiems prietaisams: nešiojamam kompiuteriui, ausinukui ar paplūdimio šaldytuvui.

 


8. Bikini su šviesele


 


Itin kuklus bikini su įmontuota spalvota šviesele intymioje vietoje – galbūt idealiausias pasirinkimas porai? Vaikinas niekad nepames savo antrosios pusės – švieselė nurodys jam mylimosios buvimo vietą.

REKLAMA


 


9. Už gyvūnų teises – apnuogintu kūnu


Žymiausią gyvūnų teisių gynimo organizacija PETA nevengia savo tikslams panaudoti seksualumo ginklų. Kad ir šiuo apdaru – iš kopūsto lapų pagamintu „maudymosi“ kostiumėliu. Šis apdaras – ne vienkartinė idėja. Jį gali užsisakyti internetu, o apdaras bus pagamintas pagal individualias apimtis.


 


10. „Undinėlės“ kostiumas


Jei esi viena tų, sergančių „Swarovski“ kristalų manija, šis maudymosi kostiumėlis tau idealiausias pasirinkimas. Kabareto šokėją-undinėlę primenantis kostiumėlis žiba dešimtimis deimantų, kristalų bei kriauklelių.


 

 

 


Kompiuteriniu žaidimu pavirtęs bikini


 


Ar pamenat kompiuterinio žaidimo herojų „Pacman“, ryjantį jo kelyje pasitaikančias kliūtis? Nenorėkite pakliūti į merginos, pasipuošusios tokiu maudymosi kostiumėliu, akiratį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų