• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3 šokių projekte „Šok su manimi“ dalyvaujanti klaipėdietė aktorė Eglė Jackaitė prisipažino, kad pastaruoju metu jos gyvenimo ritmas tapo labai intensyvus.  Ypač sunku buvo tą mėnesį, kai reikėjo rengtis Klaipėdos dramos teatro premjerai, kur ji vaidino Džuljetą, repetuoti su šokių partneriu, važinėti į Vilnių filmuotis televizijos projekte, o dar namie laukia du sūneliai.

REKLAMA
REKLAMA

Paklausta, ar toks intensyvus gyvenimo ritmas nepaplonino ir taip trapios jos figūros, E.Jackaitė nusijuokė: „Kur jau man toliau lieknėti? Repetuoju ir lakstau daug, bet ir apetitu nesiskundžiu. Pusės grūdo dienai man neužtenka. Valgau daug ir viską, kas skanu. Maistui nesu išranki, valgau ir mėsą, ir, žinoma, žuvį, ir daug daržovių. Man tinka ir lietuviškos salotos, kopūstai, pomidorai, ir egzotiški avokadai. Tik štai ankštinių pipirų nekenčiu. Vien nuo jų kvapo darosi bloga. O dėl šokolado tiesiog alpstu. Ne veltui sakoma, kad jis – ne tik energijos šaltinis, bet ir sužadina aistrą“.

REKLAMA

Eglė mėgsta egzotišką virtuvę. Tarp jos mėgstamiausių patiekalų yra sušis, įvairūs lašišų patiekalai, įdaryti avokadai. Neatsilaiko jos širdis ir nuo namuose keptų tortų: „Napoleono“, „Medučio“, „Šimtalapio“, neatsisako aktorė ir skanių bandelių. „Kartais mėgstu ir kaimiškų lašinukų su duona ir raugintu agurkėliu sukirsti, bet jokių mėsainių, picų mano valgiaraštyje nėra. Nebent atsidurčiau negyvenamoje saloje ir nebūtų daugiau ko valgyti", – juokiasi moteris. Savo vaikus Eglė, kai turi kiek laisvesnio laiko, palepina pačios keptais saldumynais. Vyresnėlio Jokūbo gimtadieniui vasaros viduryje ji paprastai pagamina braškių tortą.

REKLAMA
REKLAMA

Gal kiek keista, kad temperamentingoji aktorė kavos beveik negeria. „Esu didelė arbatos mėgėja. Mėgstu įvairių žolelių arbatas: mėtų, melisų, o baltos kavos geriu vieną kartą per dieną. Cukraus nevartoju nuo kokių 15 metų", – sako moteris.

Eglės Jackaitės egzotiškos salotos

4 porcijoms reikės:


  • 250 g vištienos krūtinėlės filė,

  • 1 stiklinės ryžių,

  • 1 svogūno,

  • 0,5 didelio agurko,

  • 8 džiovintų slyvų,

  • 8 džiovintų abrikosų,

  • 8 konservuotų persikų,

  • saujelės išlukštentų graikinių

  • riešutų,

  • 6 šaukštų majonezo


Vištienos filė virkite 30 minučių. Į sultinį įmeskite nuluptą, bet nepjaustytą svogūną, įberkite druskos ir mėgstamų prieskonių. Paskui, išėmę mėsytę, supjaustykite ją kubeliais. Ryžius išvirkite taip, kad jie būtų birūs. Pusę ilgojo agurko sutarkuokite burokine trintuve. Džiovintas slyvas ir abrikosus supjaustykite juostelėmis, konservuotus persikus taip pat susmulkinkite. Graikinius riešutus nuplikykite karštu vandeniu, o paskui sutrupinkite. Įkrėskite 6 šaukštus pusriebio majonezo ir viską išmaišykite. Galite papuošti žalumyno šakele.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų