• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atrodo, kažkas pavydi Ruslanui Kirilkinui sėkmės. Jau antrąkart paaiškėjo, jog paslaptingas apgavikas organizuoja pasirodymus atlikėjo vardu. R. Kirilkinas tik juokiasi, jog kopijuojamas jaučiasi lyg pirmo ryškumo žvaigždė.

REKLAMA
REKLAMA

R. Kirilkino vadybininke apsimetinėjanti mergina jau spėjo suorganizuoti du koncertus – Tauragės bei Anykščių rajonuose. Apie tai, jog žmonės laukia vaikino atvažiuojant sužinojo tik sulaukęs asmeninių organizatorių skambučių.

REKLAMA

Ruslanas patikino, jog nesiruošia ieškoti apgavikės, tačiau pataria būti atidesniems, kurie patiki pasiūlymais surengti jo pasirodymus. Tačiau vyras prisipažino nežinantis, buvo surengti jo pasirodymai ar ne. „Gal vietoj manęs kas kitas atvažiuoja, pakoncertuoja ir susirenka pinigus už bilietus?“ – spėjo dainininkas.

Vyras tik patikino, jog džiaugiasi bet kokiu kvietimu, ir pasiūlymų koncertuoti mažesniuose miesteliuose neatsisakantis. „Tiesą sakant, ten net maloniau. Žmonės nuoširdesni, gražiau priima“, – simpatijų neslėpė Ruslanas.

„Nėra to blogo, kas neišeitų į gera", – pajuokavo dainininkas, pridūręs, jog net ir tokie nemalonūs incidentai tik prideda jam papildomų populiarumo taškų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų