• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmoji pasaulio raketė 28-erių metų Serena Williams penktadienį oficialiai patvirtino, kad nedalyvaus prestižinėse „US Open“ varžybose sakydama, kad vis dar nespėjo išgyti po liepos mėnesį atliktos kojos operacijos.

REKLAMA
REKLAMA

13-a „Grand Slam“ serijos turnyrų per savo karjerą laimėjusi amerikietė „US Open“ varžybose triumfavo tris kartus, o pernai skandalingai baigė savo pasirodymą pusfinalyje išplūsdama linijos teisėją.

REKLAMA

„Su dideliu nusivylimu ir giliu liūdesiu turiu pranešti, kad turiu pasitraukti iš „US Open“ varžybų“, – sakė S. Williams. – Mano gydytojas man patarė geriau nežaisti, kad koja galėtų sugyti iki galo“.

S.Williams traumą (susipjaustė pėdą netyčia užlipusi ant stiklo šukės) patyrė viename iš vakarėlių Miunchene praėjus tik kelioms dienoms nuo ketvirto triumfo Vimbldono varžybose liepos 3 dieną ir prieš parodomąjį mačą su Kim Clijsters Briuselyje liepos 8 dieną, kai buvo pagerintas teniso mačo lankomumo rekordas.

REKLAMA
REKLAMA

Amerikietei liepos 15 dieną Los Andžele buvo atlikta operacija, dėl kurios ji turėjo praleisti tris suplanuotus turnyrus prieš „US Open“ varžybas.

Paskutinį kartą S. Williams „Grand Slam“ serijos turnyrą praleido tik 2006 metais, kada dėl kelio traumos nedalyvavo Vimbldono varžybose, tačiau nuo to laiko ji žaidė 16 turnyrų iš eilės ir net šešis iš jų laimėjo.

Amerikietė būtent „US Open“ varžybose 1999 metais iškovojo savo pirmą „Grand Slam“ čempionės titulą, o vėliau Niujorke taip pat triumfavo 2002 ir 2008 metais.

Priminsime, kad „US Open“ turnyro prasidės jau kitą pirmadienį, rugpjūčio 30 dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų