• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po apmaudžios nesėkmės 84:86 draugiškose rungtynėse su Lietuvos komanda vienas Slovėnijos rinktinės lyderių Boštjanas Nachbaras pripažino, jog dabartinė lietuvių rinktinė yra geresnė už tą, kuri žaidė 2009-ųjų metų Europos čempionate Lenkijoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Manau, kad sužaidėme geras rungtynes. Mūsų žaidime buvo mažiau duobių, nei mačuose, kuriuos žaidėme Stankovičiaus turnyre. Ši Lietuvos rinktinė – geresnė komanda nei ta, kuri buvo pernai. Gaila, kad pabaigoje nepavyko pasinaudoti galimybėmis ir iškovoti pergalę, tačiau svarbiausia, jog įgyvendinome taktinius sumanymus.

REKLAMA

Nors padarėme didelį žingsnį į priekį, vis dar turime rezervų. Gaila tik dėl to, jog šiandien nepavyko laimėti“, – po mačo teigė B. Nachbaras.

Tuo tarpu Slovėnijos rinktinės vyriausiasis treneris Memi Bečirovičius pagrindinėmis nesėkmės priežastimis įvardijo nuovargį po turnyro Kinijoje bei savo auklėtinių nesugebėjimą apsiginti prieš lietuvių derinį „du prieš du“.

„Džiaugiuosi tuo, kad antroje pusėje pasikeitė mano auklėtinių požiūris į gynybą ir mes nebesuteikėme tiek laisvės lietuvių vidurio puolėjams“, – po rungtynių teigė Slovėnijos komandos strategas.

Priminsime, kad šiandien 21 val. Lietuvos rinktinė susigrums su pasaulio čempionais ispanais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų