• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusi savaitė „Olialia pupytėms“ buvo lemtinga – jos kaip kviestiniai svečiai viešėjo Turkijoje vykusiame Češmės miesto dainų konkurse. Turkijos prodiuserių pastebėtos seksualiausios Lietuvos atlikėjos saule pasimėgauti spėjo tik šiek tiek, nes visą savo laiką skyrė gausybei susitikimų, vakarienių, interviu ir fotosesijų ir, žinoma, koncertams 50 milijonų žmonių auditorijai! Vizito metu merginos surengė tris koncertus: jos pasirodė madų šou žiūrovams, taip pat savo dainas atliko ir dainų konkurso pusfinalyje bei finale. Abu šie pasirodymai tiesiogiai buvo transliuoti ne tik visoje Turkijoje, bet ir Graikijoje, Kazachstane, Belgijoje, kitose šalyse.

REKLAMA
REKLAMA

„Iš viso šį festivalį kasmet per televiziją stebi net 50 milijonų žmonių! Pirmą kartą teko koncertuoti tokiai gausybei žiūrovų! Jausmas – nepakartojamas! Apskritai galime džiaugtis, kad visų pasirodymų metu mus lydėjo gausybė plojimų. Oganizatorių, prodiuserių, kitų atlikėjų ir žiūrovų dėmesio apsuptos pasijutome, lyg būtume kokios Holivudo žvaigždės. Matydamos, kad žmonėms patinka tai, ką mes darome, įgyjame tarsi antrą kvėpavimą", - entuziastingai įspūdžiais dalinosi „Olialia pupytė“ Oksana Pikul.

REKLAMA

Lietuvos atlikėjos scenoje kartu pasirodė su šių metų „Eurovizijos“ dalyviais, taip pat legendine grupe „Bonney M“. „Laikas, praleistas Turkijoje, buvo be galo įspūdingas tiek darbo, tiek poilsio prasme. Galėčiau kartoti ir kartoti tai dar 10 milijonų kartų!“ – džiūgavo atlikėja.

„Olialia pupytes“ maloniai nuteikė ir tai, kad kiekviename žingsnyje buvo galima išgirsti jų dainas – praėjusią savaitę Lietuvos atlikėjų buvo „pilna“ ne tik visose televizijose, spaudos leidiniuose, bet ir viešbučių, kavinių grojaraščiuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų