• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

32-ejų metų Anglijos rinktinės saugas Frankas Lampardas dėl vakar Pasaulio futbolo čempionato aštuntfinalio mače su Vokietija patirto pralaimėjimo 1:4 (1:2) pirmiausia kaltino teisėją.

REKLAMA
REKLAMA

Nors anglai nesėkmingai pradėjo rungtynes ir jau pirmajame kėlinyje atsiliko 0:2, M. Upsono įvartis 37 min. atgaivino jų viltis, o dar po minutės fantastišką įvartį pelnė ir F. Lampardas, bet teisėjai jo nepamatė ir neįskaitė, nes kamuolys, atsitrenkęs į skersinį ir už vartų linijos, vėl grįžo į aikštę.

REKLAMA

Vaizdo pakartojimuose buvo aiškiai matyti, kad įvartis tikrai buvo, bet rezultatas nepakito, o antrajame kėlinyje strimgalviais puolę į priekį anglai buvo dar du kartus nubausti ir pralaimėjo 1:4.

„Tai buvo akivaizdus įvartis: 40 tūkstančių žmonių tribūnose puikiai tai matė, bet du – ne. Šis sprendimas pakeitė rungtynių eigą. Pralaimėjimas 4:1 buvo labai skaudus, bet jei rezultatas būtų tapęs 2:2, būtume laimėję, nes aikštėje būtų buvusi tik viena komanda.

REKLAMA
REKLAMA

Turėjome progų dar įmušti, bet viską nulėmė mažos smulkmenos, o ne tai, kas buvo geresnė komanda“, – teigė F. Lampardas.

Priminsime, kad turnyro ketvirtfinalyje Vokietija susitiks su Argentinos rinktine, kuri vakar taip pat ne be kontroversiško teisėjų sprendimo 3:1 palaužė meksikiečius.

Siūlome prisiminti F. Lampardo įvartį, kurio teisėjai tiesiog nepamatė:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų