• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiąją vietą Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionate užėmusi „Šiaulių“ ekipa atsidūrė VTB Vieningosios lygos vadovų akiratyje. Latvijoje apsilankęs lygos generalinis direktorius Andrejus Širokovas atskleidė, jog šiauliečiai, kartu su dar penkiomis ekipomis, pretenduoja užimti paskutinę laisvą vietą kito sezono pirmenybėse.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip jau buvo anksčiau skelbta, kitą sezoną VTB Vieningosios lygos turnyre rungtyniaus į du pogrupius suskirstytos dvylika komandų.

REKLAMA

Čempionate rungtyniaus keturi Rusijos klubai, dvi Ukrainos ekipos, Kauno „Žalgiris“ ir Vilniaus „Lietuvos rytas“, Talino „Kalev“ ir Rygos VEF bei viena iš Lenkijos pirmenybių finale žaidusių komandų.

Į paskutiniąją laisvą vietą pretenduoja „Šiauliai“, „Minsk 2006“ (Baltarusija), Tartu „Rock“ (Estija), „Ventspils“ ir Rygos „Barons“ (abu Latvija), bei „Honka“ (Suomija) klubai.

Teigiama, jog jei Suomijos klubui pavyks susitarti su pagrindiniu rėmėju, šios komandos galimybės rungtyniauti VTB Vieningoje lygoje gerokai išaugtų, nes šios komandos pritrauktos investicijos padidintų lygos prizų fondą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų