• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Drąsiaus Kedžio ir Laimutės Stankūnaitės dukros gynėjais pasiskelbę ir antrą savaitę prie Kedžių ir Venckų namų budintys mitinguotojai pasijuto visagaliais. Pirmadienio rytą D.Kedžio tėvai, norėję vežti anūkę į pasimatymą pas jos motiną, sulaukė prie jų namų budinčių žmonių, kurių susirinko apie 100, pasipriešinimo, rašo portalas lrytas.lt

REKLAMA
REKLAMA

Nors pagal įsipareigojimą Kedžiai turi du kartus per savaitę nuvežti mažametę į pasimatymą pas jos motiną, susirinkusieji pareiškė, kad svarbiausia yra ne artimųjų, o mergaitės norai. Įsiaudrinusių susirinkusių žmonių lyderiais tapę vyriškiai tvirtina, kad mergaitė nenori vykti pas savo motiną.

REKLAMA

Užtvėrus kelią, o Kedžiams bandant susitarti su žmonėmis, vienas iš protestuotojų lyderių M.Kuprevičius aprėkė D.Kedžio tetą A.Skučienę. Pasimetę D.Kedžio tėvai tik gūžčiojo pečiais, o visą šį spektaklį buvo priversta žiūrėti D.Kedžio ir L.Stankūnaitės dukra.

Toks žmonių elgesys pakankamai keistas - Panevėžio apygardos teismui gegužės 20 d. priėmus nutartį sustabdyti Kėdainių rajono apylinkės teismo gegužės 14 d. nutarties dalį dėl mažametės gyvenamosios vietos nustatymo su L. Stankūnaite iki šios Kėdainių teismo nutarties įsiteisėjimo, antstolis Marekas Petrovskis sustabdė nutarties vykdymą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų